04-20-2009, 19:46 | #1 |
'Van Minüt' film oluyor
Başbakan Erdoğan'ın Davos'ta "One minute" çıkışı film oluyor. Başbakan'ın zirveye damgasını vuran çıkışından esinlenen yönetmen Ömer Uğur, "Van Minüt"ü çekecek. Van Minüt adlı film, Recep İvedik, Issız Adam ve Muro'yu ti'ye alacak.
Hemşo ve Eve Dönüş gibi filmlerin yönetmeni Ömer Uğur'un yapacağı film, Başbakan’ın Davos Zirvesi’ndeki çıkışının görüntüleriyle başlayacak. Gazete Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'ın haberine göre, Erdoğan’ın ‘Van Minüt’ünden etkilenen ünlü olamamış bir kadın oyuncu, sinemadaki erkek egemenliğine isyan edip ‘Van Minüt!’ diye bağırarak Şahan Gök Bakar, Cemal Hünal ve Mustafa Üstündağ’a karşı savaş ilan edecek ve olaylar böylece gelişecek. Recep İvedik, Issız Adam, "Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine" gibi filmleri ti’ye alacak olan ‘Van Minüt’ün başrolünde Binnur Kaya oynayacak. Van Minüt’te İvedik’li sahnelerde Şahan Gökbakar’a benzerliğiyle dikkat çeken ve Kocaeli’de çaycılık yapan Hakan Özbektemur yer alacak. Film ekimde gösterime girecek. / STAR
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-20-2009, 19:49 | #2 |
hayırlısı nasıl olacaksa güzel olur inşallah
|
|
04-21-2009, 13:32 | #3 |
Gelsin de seyredelim bakalım. Güzel bir şey olacağa benziyor
|
|
04-21-2009, 13:35 | #4 |
Bu film olay yaratacak bakalım izlenme rekoru kırabilir.Çünkü bu olayı ortadoğu islam alemi çok çok destekledi.Çok kaliteli bir film olursa , o zaman dünyada rekorlar kıracak diye düşünüyorum.
Yani Türk filmlerinin yurt dışında izlenme rekoru kırar diye düşünüyorum. Ama herşeyden önce kaliteli olmalı ve senaryosu çok iyi yazılmalı. |
|
04-21-2009, 13:45 | #5 |
baş rolunde ben oynasam rekor kırarrım
|
|
04-21-2009, 13:51 | #6 |
Çok güleceğiz anlaşılan gelsinde izleyelim bakalım
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|