![]() |
#1 |
![]() ![]() Van'da hain saldırı Mehmetçik, Van’da yaşanan depremde arama kurtarma çalışmalarına katılırken bir yandan da hain saldırıya uğradı. Edinilen bilgiye göre, Van Başkale’de dün akşam saatlerinde askeri bir araca teröristler tarafından el yapımı bomba atıldı. Askeri birlikler, depremde enkaz altında kalan vatandaşlara yardım etmek için çalışırken durumdan yararlanmak isteyen teröristlerin askeri karakola taciz ateşi açtığı da belirtildi. Saldırıda 4 askerin yaralandığı kaydedilirken, yaralıların askeri ambulans helikopterlerle Van asker hastanesine kaldırıldığı öğrenildi. Kaynak
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Kansızlar.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() İyice kudurdu bu itler..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() pkk dayanışma sonrası kudurmuş iyice.
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Terör bu nerede ne zaman saldıracağı konusunda açıklama yapmaz randevu vermez.En pis yüzlerini göstermiş oldular. Aslında bunun da şöyle bir planı vardır eminim,''taciz yapın,mileti iyice kudurtun,depreme 'oh olsun' derdirtin'' diyedir.
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bence Van depremini ilahi adalet diye yorumlayanlar için yaptık diyebilirler.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Diyebilirler,dedikleri an yine benim dediğimde gerçekleşir,mal azınlık yine oh iyi olmuş der deprem için,yine saldırı olur vs. iyice kuyuyu kazırlar.
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() bunlar hayvan bile olamaz...
belhumadel bile bunların yanında anlamsız kalıyor... . |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() aynı damar diyorum kimse inanmıyor işte...
van depremine yardıma karşı çıkanların batıda yaptığını pkk doğuda kendi yöntemiyle yapmış... Zalim herifler... Elbet bu kadar mazlumun kanı kalmaz yanınıza... |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() iste pkk nin gercek yüzü.. onlarin kürtlerin özgürlügü, sorunlariyla alakali bir dertleri yok o acidan artik su kesin cizgileri iyi ayirmak gerekir ve bu serefsizlerin ekmegine yag sürmemeliyiz..
onlarinda amaci simdi iki taraf arasina nifak tohumlari ekmek malesef orada pkk buradada türk fasistleri bunu basariyla yapiyor ama Rabbim onlara aman vermesin diyorum.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|