AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 09-22-2012, 22:55   #1
Kullanıcı Adı
depare
Arrow Van'da Polise Saldırı Ağır Yaralanan Polis Yoğun Bakımda..!
Hastane polisine silahlı saldırı

Olay, saat 22.00 sıralarında Van İpekyolu Caddesi Üzerinde bulunan Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde meydana geldi. Hastanenin içerisine kadar giren silahlı bir kişi, nöbetçi polis memuru Tuncay Akyüz’e arkasından yaklaşıp, kafasına bir el ateş etti. Ağır yaralanan Akyüz yere yığılırken, saldırgan polisin silahını alarak hastaneden kaçtı. 3 aylık bir çocuk babası olduğu belirtilen Tuncay Akyüz yoğun bakım servisinde tedaviye alındı. Olayın terör saldırısı olduğu, kaçan teröristin yakalanması için de çevrede geniş çaplı operasyon başlatıldığı belirtildi.

Kaynak: Dha

 

depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-22-2012, 23:05   #2
Kullanıcı Adı
depare
Standart
Allah çocuğuna bağışlasın..
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-23-2012, 00:24   #3
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Standart
Allah acil şifaalar versin
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-23-2012, 00:26   #4
Kullanıcı Adı
onurcan
Standart
Allah sevenlerine bağışlasın...
onurcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-23-2012, 14:33   #5
Kullanıcı Adı
depare
Standart
Şehit polise hazin tören

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servis girişinde nöbet tutuğu sırada uğradığı silahlı saldırı sonucunda şehit olan 26 yaşındaki polis memuru Tuncay Akyüz için Van Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nde tören düzenlendi.
Törene, Van Vali Vekili Mehmet Yüzer, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Yıldırım Güvenç, Başsavcı Osman Nuri Güler, Van Emniyet Müdürü Ümüt Yurdakul, askerler ve polisler katıldı.
Şehidin eşi Kübra Akyüz ise 3 aylık bebeği Zeynep’le geldiği törende hayli bitkindi. Güçlükle ayakta durabilen Kübra Akyüz, Vali Vekili Yüzer ile Emniyet Müdürü Yurdakul tarafından teskin edilmeye çalışıldı. Şehit eşi Akyüz, ağlayarak hainleri sevindirmeyeceğini belirterek, "Eşim şehit oldu. En yüksek mertebeye ulaştı. Rabbim onu şefaatine nail etsin. Dik duracağım, güçlü olacağım" dedi.
Şehit polis Tuncay Akyüz’ün bayrağa sarılı tabutu, tören alanına getirildikten sonra, saygı duruşunda bulunuldu. Şehidin özgeçmişinin okunmasından sonra Vali Vekili Yüzer, bir konuşma yaptı. Yüzer, "Hastaneler, insanların tedaviye geldiği, muhtaç insanların tedavi gördüğü yerlerdir. Hastaneler annelerin yeni canlı dünyaya getirdiği yerlerdir. Hastaneler can alma yerleri, cana kıyma yerleri değildir. Gözü dönmüş terör örgütü, depremden sonra da Van ilinde devletimizin, vatandaşımızın rahat bir yuvaya kavuşması için oluşturduğu konteyner kentlerde sadece konteynerlerin güvenliğinden sorumlu 2 polis arkadaşımızı şehit etmiştir. Yine dün de tek görevi orada güveliği sağlamak olan polisimizi şehit etmişlerdir. Ben sözlerin kifayetsiz, cümlelerin kabiliyetsiz olduğunu biliyorum, acılarınızı dindirmeyeceğini biliyorum. Tüm milletimize ve şehidimizin mesai arkadaşlarına başsağlığı diliyorum. Allah büyük sabırlar versin" dedi.
Tören sırasında Van Emniyet Müdür Yardımcısı Zafer Tuncay Bozkurt da gözyaşlarını tutamadı.
Yapılan törenin ardından şehit polis Akyüz’ün tabutu, bir süre omuzlarda taşındıktan sonra ambulansa konuldu. Şehidin cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Osmanye’nin Bahçe İlçesi’ne gönderildi.

Kaynak: Hürriyet

Allah belanızı versin..!
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım