AK Gençliğin Buluşma Noktası
Darbeler ve Darbe Girişimleri Darbeler ve darbe girişimleri hakkında bütün haber ve duyuruları bu bölümde paylaşalım.

Stil
Seçenekler

Alt 07-21-2016, 06:35   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Vatan Haini Cuntacı Terörist Vatansız Darbecinin Cenazesini Ailesi Kabul Etmedi
Darbeci Yüzbaşı'nın cenazesini ailesi kabul etmedi

İstanbul Acıbadem’de darbecilere direnen Muhtar Mete Sertbaş’ı vuran ve hastaneye kaldırılmasına mâni olan darbeci Trabzonlu Yüzbaşı Mehmet Karabekir özel harekât polisleri tarafından ölü olarak ele geçirildi. Hain Yüzbaşı Karabekir'in ailesi, "Biz aile olarak bunu asla desteklemiyoruz" diyerek cenazesini kabul etmedi.

15 Temmuz darbe girişimi gecesi Türkiye'nin stratejik kurumlarından Türk Telekom'u ele geçirmek isteyen cuntacı yüzbaşı ve askerleri, özel harekât polisleri tarafından etkisiz hâle getirildi.

MUHTAR, KAN KAYBINDAN ÖLMÜŞTÜ

Sertbaş, Türk Telekom binasını ele geçirmek isteyen cuntacı Yüzbaşı Mehmet Karabekir ve yanındaki askerlerin karşısına dikildi. Özel harekât polislerinin Türk Telekom binasının önüne geldiğini gören vatandaşlar polise destek için caddenin her iki tarafını da trafiğe kapattı. Tam bu sırada Muhtar Sertbaş, FETÖ'cü yüzbaşı tarafından vurularak şehid edildi. Yüzbaşının engellemesi nedeniyle hastaneye götürülemeyen Mete Sertbaş, kan kaybından yaşamını yitirdi.

Darbenin ardından darbecilerin ''Whatsapp'' konuşmalarında Karabekir'in diğer darbecilere ''Sakın tereddüt etmeyin çakın'' yazdığı ifade edilmişti.

"CENAZESİNİ İSTEMİYORUZ"

Darbeci Yüzbaşı Mehmet Karabekir'in kardeşi Murat Karabekir ailelerinden böyle biri çıktığı için büyük üzüntü içinde olduklarını söyledi. Mehmet Karabekir'in cenazesini dahi istemediklerini belirten Murat Karabekir, ''Bu yapılan malûm saldırılara bizim de ailemizden katılan bir şerefsiz olmuştur. Bunu değiştirme şansımız ne yazık ki yok. Biz aile olarak bunu asla desteklemiyoruz. Sonuna kadar reddediyoruz. Varsa cenazesini de istemiyoruz. Bütün insanlar gibi biz de bu durumdan üzgünüz'' dedi.

Kaynak

Sabah 20.07.2016

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-21-2016, 06:50   #2
Kullanıcı Adı
Cihannur
Mehmet Karabekir isimli vatan haini cuntacı darbeci düşman askeri teröristin cesedini kabul etmeyen ailesini bu duyarlı ve olması gereken davranışları nedeniyle tebrik ediyorum. Allah'a yemin ederim ki benim evladım olsa ve böyle bir vatana ihanet hareketinin içinde yer alıp öldürülse ben de Trabzonlu bu ailenin yaptığını yaparak evladımın cesedini reddederek kabul etmezdim. Bununla da kalmaz öyle bir evladı hukuki olarak evlatlıktan reddederdim. Ayrıca bu alçak Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ), TBMM'yi bombaladığı için evladım bunun gibi TBMM'yi bombalayan bir harekette öldürülmüş olsaydı onun cesedinin Türkiye topraklarına gömülmemesi uluslararası sulara atılması için elimden geleni yapardım.

15 Temmuz 2016 askerî darbe teşebbüsü esnasında ölü olarak ele geçirilmiş olan vatan haini cuntacı darbeci vatansız düşman askeri teröristlerin cesetlerini kabul eden ailelerin kanından şüphe ederim. Bu vatansız alçakların cesetlerini kabul eden ailelerin bu güzel vatana ve bu aziz millete bağlılıkarı, bu güzel vatanın ve bu aziz milletin birer evladı oldukları şüphelidir.

Konu Cihannur tarafından (07-22-2016 Saat 01:48 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.

Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi