![]() |
#1 |
![]() süheyl batum: askerimizi aşşağılama ve dolduruşa getirme hiçliği,eşcinseller terör örgütü zerzvatlarını meclise sokma çabası, açıkça vatana ihanetdir...
muharrem ince : soyadı ince kafası kalın bas bas isyan çağrısı ve asilik yaparken alçakça ortadoğu tayyip dalgasını unutturmaya çalışıyor... ey muharrem denen sözde siyasetçi bak çocuk , stadlarda meksika dalgası dünyadada tayip dalgası yapılır oldu, dikkat et çocuk o dalga tusunami olur boğulursun... mısırda tunusda,fas da cezayirde, suriyede ürdünde tayyip dalgası adeta gümbür gümbür ifa edilirken: tayyip dalgası karşısında abandone olması ihtimal yargıtay başsavcısı ,abdurrahman ı herhalde birisi dürtmek zorunda ; yoksa bu hainler hainlikle kalmayacak, muharrem bir tarafdan , süheyl bir tarafdan canlı bomba olup yargıtayda kendini patlatacak... benden söylemesi... .
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Askeri savcılık soruşturması başlatılıyor. Seçilemezlerse yargılanacakalr.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() batum chp baskanligina oynuyor.. eger kilicdaroglu basarisiz olsun chp nin basina büyük ihtimalle batum gececekdir..
bu arada askerden medet ummasi asker-chp isbirliginin resmen kanitidir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() asker chp yanında değil dir,olamazda,ki düşmanı olması lazım...
eğer asker ,chp yanlısıysa, o sözde asker ,asker dışında her şey olabilir... . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Cumhuriyet Başsavcılığı Süheyl Batum hakkında inceleme başlattı. Zonguldak’ta, asker için "kağıttan kaplanmış" ifadesini kullanan CHP Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum hakkında Cumhuriyet Başsavcılığınca inceleme başlatıldı. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, 2 gün önce Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Zonguldak Şubesini ziyaret eden Batum’un "Koca bir askeri yıktılar, meğer kağıttan kaplanmış, biz bunu asker zannedermişiz, meğer ABD içini oymuş. O koca ağacı hop diye yıktılar. Ancak CHP’yi yıkamadılar" şeklindeki sözlerinin kamuoyuna yansımasının ardından savcılıkça bugün inceleme başlatılması kararlaştırıldı. Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, AA muhabirine, Batum’un askerle ilgili sözleri nedeniyle hakkında inceleme başlatıldığını belirterek, "İnceleyeceğiz, Batum’un konuşmalarını değerlendireceğiz. Suç unsuru bulunursa soruşturma başlatılabilir" dedi. http://www.gazetea24.com/haber/suhey...rine_tepki.htm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Böyle darbe hayranlarına hukuk işlemez bilmiyormusunuz siz bunları...Adamlar arka bahçeyi ekeli yıllar oldu...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
çünkü herkes rolünü oynuyor.erdoğanda kılıçdaroğluda süheyl batumda..sadece bu oyunda milet yok. çünkü biz seyirciyiz.yani sürülen koyunlarız.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Yahu öğrenemediniz mi
![]() Seçimden önce çarşafçıydı bunlar.Seçimden sonra düşmanlığa devam ![]() Darbe için postal yalayıcıydı bunlar,baktılar ki darbe yok,asker düşmanı. Unutmayın,keMAL de daha önce askere baya bir çatmıştı. Referandumdan önce halkçıydı bunlar,referandumdan sonra hakaretlere başladılar %58'e karşı. Seçimler yaklaşıyor,şuan imam hatipçiler kendileri,tarikat şeyhlerinin torunlarına kucak açıyorlar,başörtüsünün en etkin olduğu yerlerde misal;giresun da bkeMAL in arkasına dizilmiş olanlara bir göz atın. Seçimden sonra avucunu yalayacaklar yine. Ardından yine halk düşmanı olacaklar. Darbe diyecekler,yine olmayacak,yine askeri hedef alacaklar. Çözümü çok basit bir parti bu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
yani aşılamaya çalıştığın : ''hırıstiyan lar koyun, (tövbe esteğfurullah) tanrılarıda çoban'' deyimimi... sen evangelist sitelere yaz koçum... ( bak seni terfide ettirdim,koyun değil koçum dedim) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|