AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 07-03-2010, 21:47   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Talking Ve kılıçdaroğlu kafayı yer
Vaatçi Kemal iyice uçtu!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere geldiği Trabzon'da, Trabzonspor'u şampiyon, CHP'yi de iktidar yapacaklarını söyledi.

Trabzon Havalimanı'nda bir grup partili tarafından sevgi gösterileriyle karşılanan CHP lideri Kılıçdaroğlu, daha sonra Maçka ilçesine geçti.

İlçeye gelişinde kendisine parti otobüsünden inerek halkı selamlayan Kılıçdaroğlu Maçka Belediyesi'ni ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu, belediye başkanlığında kendisini bekleyen vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, Türkiye'nin her tarafında iş, aş, yoksulluk ve huzur sorunu olduğunu savundu.

Herkesin huzur içerisinde yaşamak istediğini belirten Kılıçdaroğlu, "Öyle bir Başbakan yarattılar ki, herkesle kavga eden bir Başbakan var. Biz herkesle dost olan ve kucaklaşan bir Başbakan modeli oluşturacağız. Trabzonspor'u şampiyon, CHP'yi de iktidar yapacağız." dedi.

Maçka Belediye Başkanı Ertuğrul Genç, Kılıçdaroğlu'na ziyaretin anısına bir plaket takdim etti.

Daha sonra geçtiği Akoluk beldesinde belediyeyi ziyaret eden Kılıçdaroğlu, burada kucağına aldığı bir partilinin Deniz isimli çocuğuna, sütlaç yedirmek istedi. Kılıçdaroğlu'nun "Deniz ye, ye" ısrarına rağmen çocuk sütlaçtan yemedi.

Daha sonra Trabzonspor Kulübü'ne geçen Kılıçdaroğlu, Kulüp Başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu üyelerince karşılandı.

Trabzonspor'un Türkiye'de futbolda devrim yapmış olan kulüplerden olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, yeni sezonda şampiyonluk beklediklerini söyledi.

Ziyarette Kılıçdaroğlu'na Kulüp Başkanı Şener, plaket ve isminin yazılı olduğu Trabzonspor forması kaşkol ile kulüp üye kartı verdi. Klıçdaroğlu, ziyaretlerin ardından Trabzon Atatürk Alanı'nda halka hitap edecek.

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-03-2010, 21:48   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Gs li chpliler tepki verirse 'hem gs yi he mts yi şampiyon yapıcam' diyormuş
Alt 07-03-2010, 21:49   #3
Kullanıcı Adı
CeVHeR
İyice şaşırdı
Yakında Zeki Müren' de bizi görecek :D
Alt 07-03-2010, 23:07   #4
Kullanıcı Adı
Sukût-u_Hayal
Ben bu filmi daha öncede izlemiştim Bi zamanlar cem uzan vardı şimdi de Kemal Kılıçdaroğlu
Sukût-u_Hayal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-03-2010, 23:31   #5
Kullanıcı Adı
rizzelli
komedi
rizzelli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-03-2010, 23:31   #6
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Sukût-u_Hayal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben bu filmi daha öncede izlemiştim Bi zamanlar cem uzan vardı şimdi de Kemal Kılıçdaroğlu
Çakma Gandi Etro Kemal aynı Cem Uzan gibi tam bir popülisttir. Etro Kemal oy almak için halkı kandırıyor. Trabzonspor'u şampiyon yapmak size mi düşmüş Etro Kemal? Çıkın açıkça söyleyin CHP'nin İslam ve Türklük düşmanı olduğunu Etro Kemal. İktidara gelirseniz laikçilik ve alevicilik yapacağınızı açıkça söyleyin. Yapacağınız odur çünkü. Allah korusun ki CHP iktidara gelirse Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne zulmederek laikçilik ve alevicilik yapacaktır.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-03-2010, 23:32   #7
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
bol keseden sallamak bedava...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-03-2010, 23:48   #8
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
sezonda şampiyonluk beklediklerini söyledi.
Habere bakılırsa Trabzonspor'u "şampiyon yapacağız" gibi bir ifadesi yok ki. Çarpıtma bir başlık atılmış.
Böyle -gereksiz- alaylarla da anca kamplaşma ile sol kesimin 'inatla' iyice CHP'ye sarılmasını sağlarız.
Bu gibi haberlerde de o kastı arıyorum artık, başlığa göre içi kof olan haberlerden hazzedemedim gitti..

Gandirella başka türlü reklamını yapamazdı zaten, bu yolla iyi sürdürüyor bu 'reklam' işini de..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-03-2010, 23:54   #9
Kullanıcı Adı
Mavera
trabzonu sampiyon yapacaksa oy versem mi acaba ama merak ettim nasil sampiyon yapacak yok kaleye gececekse birakin sampiyonlugu küme düseriz cünkü cok gol yiyecek bir havasi var
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-03-2010, 23:58   #10
Kullanıcı Adı
unnamed
saçmalık....

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)