AK Gençliğin Buluşma Noktası
Yerli Diziler Yerli Diziler ve yorumlarınız,eleştirileriniz.

Stil
Seçenekler

Alt 02-13-2009, 00:20   #1
Kullanıcı Adı
Gölge
Thumbs up Ve Kurtlar Vadisi'nin kanalı belli oldu

ANLAŞMA SAĞLANDI - KURTLAR VADİ'YE İNİYOR

Ve Kurtlar Vadisi'nin kanalı belli oldu
Kurtlar Vadisi Pusu, verdiği aranın ardından ekranlara dönüyor. Peki hangi kanalda?

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yapımcısı Pana Film'den yapılan açıklamaya göre dizi Show TV ile anlaştı.

İşte Pana Film'den yapılan açıklama: "Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümleri çok yakında, Show TV'de!

Ekranların efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, verdiği aranın ardından yine Show TV ekranlarına bomba gibi dönecek! Sabırsızlıkla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu, izleyicileriyle yine kendi gününde, kendi saatinde, kendi kanalında buluşacak."

Dizinin yayınlanmaya başlanacağı tarihle ilgili önümüzdeki günlerde açıklama yapılacak.

samanyoluhaber

Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-13-2009, 00:22   #2
Kullanıcı Adı
genç_TÜRK
zaten belliydi abi ya..:D bn demiştim!..haftaya değil ondan sonraki hafta :D yani iki hafta sonra show da başlıyıcak.. VADİ,TAMGAZ YOLUNA DEVAM EDECEK!..TÜRKİYE'NİN GERÇEKLERİ VADİ'DE ANLATILACAK!..MURO OLM SIKI DUR POLAT KELLENİ ALIR İNŞALLAH SENİN..:D
genç_TÜRK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-13-2009, 00:42   #3
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Ben hep demiştim bu işte bi Ergenekon parmağı vardır diye..
Alın işte gel de şüphelenme.. 2 gün önce Karamehmet'in Ergenekon bağlantısı çıktı.. Hemen ardından dizinin aynı kanalında devam edeceği kararı alındı..
Ben demem mi şimdi ''Son olayların üzerini örtmek ve dedikodulara tamamen haklılık payı vermemek için geri aldılar'' diye! . . .

Konu FarukARSLAN. tarafından (02-13-2009 Saat 05:54 ) değiştirilmiştir..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-13-2009, 01:14   #4
Kullanıcı Adı
genç_TÜRK
ya bi sn de taraf gazetesi yandaşı olma yaaa...dizinin show da ayyınlanacağı 1 ay önceden belliydi bi kere bilip bilmeden atıp tuma!..bi de karamehmet in ergenekonla falan da bağlantısı yok!!!ermeni yandaşı gazetelerden okuduğun her habere inanma !!

VADİ AKP ÜZERİNDE OYNANAN OYUNLARI ANLATIYOR!!AKP YE DARBE YAPMAK İSTEYENLERİ ANLATIYOR!!!İSKENDER BÜYÜK=(VELİ KÜÇÜK)....vadi ergenekon karşıtı bir dizi zaten..çünkü orda ergenekoncular anlatılıyor....
Alt 02-13-2009, 05:38   #5
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
genç_TÜRK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ya bi sn de taraf gazetesi yandaşı olma yaaa...dizinin show da ayyınlanacağı 1 ay önceden belliydi bi kere bilip bilmeden atıp tuma!..bi de karamehmet in ergenekonla falan da bağlantısı yok!!!ermeni yandaşı gazetelerden okuduğun her habere inanma !!

VADİ AKP ÜZERİNDE OYNANAN OYUNLARI ANLATIYOR!!AKP YE DARBE YAPMAK İSTEYENLERİ ANLATIYOR!!!İSKENDER BÜYÜK=(VELİ KÜÇÜK)....vadi ergenekon karşıtı bir dizi zaten..çünkü orda ergenekoncular anlatılıyor....
Biraz oku da ondan sonra yorum yap istersen.

Ergenekon Terör Örgütü İddiası - Çukurova Grubu
Ergenekondan tutuklanan Levet Ersöz ve Abay Atilla Uğur'la, Çukurova Grubunun Sahibi Karahmetmet arasındaki konuşmaları bir incele istersen, zahmet olmazsa...

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorsun diyorum , kızıyorsun...

Kabahat bende mi şimdi

Konu Üç mevsim tarafından (02-13-2009 Saat 05:44 ) değiştirilmiştir..
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-13-2009, 05:43   #6
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bne hep demiştim bu işte bi Ergenekon parmağı vardır diye..
Alın işte gel de şüphelenme.. 2 gün önce Karamehmet'in Erhenekon bağlantısı çıktı.. Hemen ardından dizinin aynı kanalında devam edeceği kararı alındı..
Ben demem mi şimdi ''Son olayların üzerini örtmek ve dedikodulara tamamen haklılık payı vermemek için geri aldılar'' diye! . . .

İşe bak...

Vadi, Show Tv ile bağlarını koparmışken birden bire bu anlaşma nasıl oldu ve bu açıklama geldi...

10 Şubat'ta Ergenekonun üst düzey tutuklusu Komutanlarla Çukurova (Show, Turkcell, Akşam) Patronu Karamehmet'in müthiş samimi diyalogları ortaya çıktı yayımlandı 2 gün sonra Vadi, tüm bağlarını kopardığı Show Tv ile anlaştığını açıkladı.

Gelelim ihtimallere şimdi...

Haydi bakalım, en güzel bağlantıları kim kurabilecek..
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-13-2009, 05:51   #7
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
genç_TÜRK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yahu iki üç konudur ayağıma dolanıyorsun kardeş, es geçeyim diyorum.. Yok olmuyor..
He, gel bakayım ne diyorsun sen..

Karamehmet'in Ergenekon'la bağlantısı yok imiş.. Nerden biliyorsun? Babanın oğlu mu Karamehmet?.. Haber verileli 2 gün oldu. Hani tırı vırı cinsinden de değil, yenilir yutulur gibi değil!
Hadi çıksın aksini söylesin belgelee belgelerle karşılık versin bizde hep beraber diyelim 'a evet yokmuş bir bağlantısı' diye..

VADİ AKP ÜZERİNDE OYNANAN OYUNLARI ANLATIYOR!!AKP YE DARBE YAPMAK İSTEYENLERİ ANLATIYOR!!!İSKENDER BÜYÜK=(VELİ KÜÇÜK)....vadi ergenekon karşıtı bir dizi zaten..çünkü orda ergenekoncular anlatılıyor.

Hadi bakalım, biliyorsun yine üç beş şeyler.. Ancak bildiğini yeri olmadan dillendirirsen böyle tüyleri dökülmüş tavuk gibi ortada kalırsın..
Çık yukarı bak bakalım Vadi'nin içeriği yahut Ergenekon'un yanında yer alan bölümler verip vermediğinden felan bahsetmiş miyim ben..

Ohoo, laf salatasıyla mı uğraşayım şimdi durup dururken..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-13-2009, 12:25   #8
Kullanıcı Adı
genç_TÜRK
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Hadi bakalım, biliyorsun yine üç beş şeyler.. Ancak bildiğini yeri olmadan dillendirirsen böyle tüyleri dökülmüş tavuk gibi ortada kalırsın..
hiç de öle kalmadım...vadi ye laf atmayın ne yaparsınız yapın!..vadi her zaman ergenekon u halka göstermeye çalışan bi diziydi ve hangi kanalda olursa olsun bu böle devam edecek!!..raci şaşmaz-osman sınav ikilisi vadinin yapımcılığını yaptığı sürece vadi emin adım yoluna devam edecektir!!ve de taraf ın o saçma sapan haberlerini bn de istemeden de olsa görüyorum...taraf ın tek amacı TSK yı çökertmek...ORDUYA SADAKAT ŞEREFİMİZDİR!!!
Alt 02-17-2009, 10:58   #9
Kullanıcı Adı
baron678
başlasada izlesek
baron678 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-17-2009, 11:32   #10
Kullanıcı Adı
*AZRA*
kurtlar vadisini sevmiyorumkurtulamadık gitti şu diziden
*AZRA* isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)