![]() |
#1 |
![]() Yıllardır savunma bakanlığı yapan ve hiç bir zor günde taşın altına elini koyamayan ve herkese eyvallah demesiyle iş yapıyormuş görüntüsü çizen kendisini mütevazi,ılımlı Gösteren vecdi Gönülü Protesto ediyorum..Yüksek şurada pasif kalan,,Hipnozcu ergenekoncu konutanın dosyasını insan haklarına vermeyen ve devlet sırrıdır diyen ve bu güne kadar emrindeki bütün paşalara bir tek laf söz edemeyen korkak ve pısırık olan yıldırım akbulut zihniyetinde olan ve son cumhuriyet resepsiyonuna katılmayan konutanlara ses edemeyen vecdi gönülü protesto ediyorum ve en kısa zamanda istifa etmesini yada başbakanımızın böyle pısırıkları görevden almasını bekliyorum.
Bize tuttuğunu koparan ve emrindeki memuru olan paşayı çağıtrıp hesap sorabilecek bir savunma bakanı lazım..biraz araştırın hemen itiraz etmeyin ve bana ilerde hak vereceksiniz... saygılarımla..
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Biz de çok kişiyi protesto ediyoruz ama bir şey değişmiyor... Dedikleriniz doğrudur veya yanlıştır tartışılır, ki dedikleriniz göreceli şeyler olduğundan elbette tartışılır, şuan bir şeyi değiştirmiyor ne yazık ki. Benim düşüncemi sorarsanız, kesinlikle daha dediğim dedik bir insanın bu konuma getirilmesi gerekiyor...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Sevmediğim Nazım Hikmetin bir sözü var..sen yanmasan ben yanmasam o yanmasa nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa...
![]() Sen söylemezsen ben söylemezsem kim söyleyek..? belki tepki alırız ve alıyoruz..belkide yanıyoruz,siyasi geleceğimizi engelliyoruz..çünki doğru söyleyen dokuz köy öteye kovulurmuş..ama olsun balık bilmezse haluk bilir..ben Hakkı her zaman savundum ve savunacağım...neysek o olacağım... Rabbim doğru yoldan ayırmasın hiç birimizide.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Yokmu Başka Protesto eden..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Yokmu Başka Protesto eden..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() yıne protesto ediyorum..neden cumhuriyet resepsiyonuna katılmayan va ayrı resepsiyon düzenleyenlere iki çif söz etmedi edemedi....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() protesto etmek le vecdi gönül ün kılı kıpırdamaz...
görevden alınma süresi geldide geçiyorda... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() bence haksızlık ediyorsunuz.bu adam yıllarınverdiği devlet tecrübesi olan ve beyefendiliğni ortaya koyan biridir.sayın başbakan eğer şu komutanı al dese alırdı.bu iş ekip işidir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|