![]() |
#1 |
![]() Vefalı DostuM....
Biliyorum,ölüp gideceğim bu dünyadan. Nerde,nasıl, ne zaman? Kim bilir? "O öldü" diyecekler.Arkamdan kimler ağlar bilmem.Cenazemde kimler bulunur,beni kabre kimler koyar,bilmiyorum.Sonra kim ne kadar hatırlar,onu da bilmiyorum. Sonra beni hatırlayanlar da kalmayacak.Kimi unutacak,kimi de ölüp gidecek benim gibi.Öyle bir zaman gelecek ki,sanki hiç çocuk olmamışım,sanki hiç yaşamamışım gibi olacak.Ben kabirdeyken dünya yine dönecek,güneş yine parlayacak,geceleri yine yıldızlar olacak,baharlar,yazlar,güzler,kışlar gelip gidecek,ama ben onları görmeyeceğim. Toprak altına nasıl gömüldüysem öyle gömüleceğim unutma toğrağına da. Hiç yaşamamış, bu dünyanın pınarlarından hiç su içmemiş,yağmurlarında hiç ıslanmamış,yollarında hiç yürümemişim sanki. Beni herkes unutacak,bir zamanlar ben de varmışım bilmeyecekler,hatırlamayacaklar. Biri hariç! O beni unutmayacak!Nerde olursam olayım o beni yine bilecek,yine sevecek,yine bana acıyacak.Tek dostum o kalacak. Beni ne ana rahminde,ne bebekken,ne de başka zamanlarda asla unutmayan bir dost. Tek tesellim O olacak! Tek Ümidim O!! Ömer SEVİNÇGÜL
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|