04-02-2008, 12:14 | #1 |
Vefalı ultrAslan
Florya Tesislerimize gittiğimizde üzerinde yaklaşık 300 ultrAslan'ın imzalarının bulunduğu formayı, talihsiz bir sakatlık geçiren futbolcumuz Uğur UÇAR'A verecektik. Ancak rahatsızlığından dolayı tesislere gelememiş olan genç futbolcumuzla telefonda görüştük... Ve hediyesini, kendisine iletilmek üzere, Tesis Müdürümüz Fahri Bey'e teslim ettik. Seni seviyoruz Uğur... Allah acil şifalar versin. www..com
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-02-2008, 12:24 | #2 |
Vefalı ultrAslan
VEFALI OLMAK GÜZEL....
bu arada imzana bayıldım..... |
|
04-02-2008, 12:32 | #3 |
Vefalı ultrAslan
Sağolasın,bu akşam daha şaşalı olacak imzam inşAllah :D
|
|
04-02-2008, 12:36 | #4 | |
Vefalı ultrAslan
Alıntı:
|
||
04-02-2008, 12:38 | #5 |
Vefalı ultrAslan
Haklısınayıp ediyorum sanırım :
Yok yok vazcaydım ayıp değil :D |
|
04-02-2008, 12:44 | #6 |
Vefalı ultrAslan
yav biz desteklesek de desteklemesek de fener nası olsa yencek bunları...gavur takımını tutmamış olalım bari...yani fenerde bikaç tane de olsa türk ve müslüman oyuncu var.en azından onların hatrına(yine iç ses:nolurdu fenerin yerinde biz olaydık.hem biz olsaydık da fenerliler bizi desteklemezdi.Allahım anelka gol atsın nolur)
|
|
04-02-2008, 12:56 | #7 |
Vefalı ultrAslan
Yemrim feneri cips niyetine :D (mideme oturabilir vaz geçtim)
fener mi yencek avrupa devi bir takımı ? fenev mi çıkacak yarı finale ? pendik spor yarı finale çıkar fener çıkamaz :D Hem ben Türkiye kupasını aldığını görmediğim bir takıma Türk takımı demem :D |
|
04-02-2008, 12:59 | #8 |
Vefalı ultrAslan
chelsea ne halde bilmiyo musun..gönderdiler morinhocuğumu...ya zaten istanbulda yenerler...ingilterede tabii ki yenilcekler
|
|
04-02-2008, 13:01 | #9 |
Vefalı ultrAslan
Ne halde bilmem ama fener ile karşılaştırılmayacak kadar büyük bir takım olduğunu herkes çok iyi biliyor ;)
Barça ıksaydı keşke,yer yer bitirirdi feneri. |
|
04-02-2008, 13:04 | #10 |
Vefalı ultrAslan
keşke ama chelsea de iyidir...anelka var en azından...john terry,drogba,lampard,ballack ve hatta ve hatta petr cech...iyi oyuncuları var ama cimbom gibi işte bunlar da kötü yönetiliyolar....morinhocuğum olsaydı fenerin iki cihanda da şansı yoktu ama yeni hocaları aptalın teki...istanbulda fener yenecek..oooof of
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|