AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



 
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 03-20-2008, 11:52   #1
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Standart Vekillere mail yağmuru
Kapatma davasına tepki gösteren halk, TMMM'deki milletvekillerini mail yağmuruna tutarak, milletin iradesini kapatmaya kalkışanlara karşı 'Dik durun, oylarımıza sahip çıkın' çağrısı yaptı.

VEKİLLERE TEPKİ MAİLİ YAĞIYOR
AK Parti’ye kapatma davasına tepkiler çığ gibi büyürken, milletvekillerine de tepki mailleri yağıyor. Alınan bilgilere göre, birçok milletvekilinin posta kutularının gelen tepki mailleriyle doldu ve bazı mailler bu nedenle geri dönüyor.

Bu konu ile ilgili olarak başlatılan kampanya için; “Bizim verdiğimiz vergilerle yüksek maaşlı makamları işgal edenler burada milletin özgür iradesi ile seçtiği meclisi çalışamaz duruma getirmeye çalışmaktadırlar. Buna karşı tepkili olduğumuzu, bu ülkede ‘hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir’ esasına göre halkın üstünde güç tanımadığımızı milletvekillerine toplu mail atarak bildirelim. Atacağım mail ne işe yarayacak demeyin, üstünüze düşen görevi yapın ya da kendi kendinize hiç sızlanmayın. Unutmayın dört duvar arasındaki konuşmaları siz ve yanınızdaki birkaç kişi duyar. Karanlığa bağırmak yerine bir ışık da sen yak” çağrısı yapılıyor.

Milletvekillerine şu ana kadar gönderilen maillerden bir örneği veriyoruz:

“Bu ülkede bizim seçtiğimiz meclis üstünde güç tanımıyoruz, hakimiyet milletindir.

Sayın Milletvekilim,

Vatandaş olarak görev yapmak ve bizim irademizi temsil etmek için sizi meclise gönderdik. Fakat görüyoruz ki, halkın seçimini beğenmeyen bir takım mihraklar, halkın egemenliğine ipotek koymaya kalkmakta ve bizim seçtiğimiz vekillerin görev yapmasını engellemekte.

Vatandaş olarak oylarımızın çöpe gitmesini asla kabul etmiyoruz, bu ülkede bizim üstümüzde bir güçte tanımıyoruz, hiçbir kuvvet bizim irademizle seçtiğimiz meclisin üstünde değildir.

Bu antidemokratik uygulamalara vatandaş olarak tepkiliyiz, sizi de gereken tepkiyi layıkıyla vermeye davet ediyoruz. Halk olarak bizim irademizi iptal etmeye kalkanlar karşı mücadelenizde sonuna kadar arkanızdayız.”

(Engin Kaşdaş-habervaktim)

 

Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi