AK Gençliğin Buluşma Noktası
Beşiktaş (BJK) AK Parti Forum Beşiktaşlılar !



Cevapla
Seçenekler
 
Alt 11-20-2007, 23:37   #1
Kullanıcı Adı
fatih_44
Standart "Verilen destek samimi değil"
Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Rıza Çalımbay, şu an takımın başında bulunan Ertuğrul Sağlam'a yönetim tarafından verilen desteği samimi bulmadığını söyledi.

Çalımbay, Cine 5'te katıldığı programda, yönetimin Ertuğrul Sağlam'a verdiği desteği samimi bulmadığını belirterek, ''Yönetimin Ertuğrul Sağlam'a verdiği destek bana inandırıcı gelmiyor. Aynı yönetim, zamanında bana da destek vermişti ama samimi olmadıklarını düşündüğüm için görevi bıraktım'' dedi.

Siyah-beyazlı takımda görevde bulunduğu sırada, UEFA Kupası'nda deplasmanda Malmö'yü 4-1 yendikleri maçtan sonra istifasını sunduğunu dile getiren Rıza Çalımbay, ''Bana 'Bırakma' dediler ama İstanbul'a döndüğümüzde samimi olmadıklarını anladım ve kendimi riske atmayarak görevi bıraktım. Destek dediğin, Faruk Süren'in 4-0'lık Fenerbahçe yenilgisi sonrası Fatih Terim'e verdiği gibi olmalı. Bundan sonra Beşiktaş'ın önünde telafisi olmayan maçlar var. Kötü sonuçlar devam ederse her şey olabilir'' şeklinde konuştu.

Çalımbay, bir gün tekrar siyah-beyazlı camiaya döneceğine inandığını belirterek ''Yönetim yüzünden takımdan ayrıldım ama bir gün kesinlikle Beşiktaş'a döneceğim'' diye konuştu.

-''TÜRKİYE'NİN, AVRUPA ŞAMPİYONASI FİNALLERİNDE ŞANSI AZ''-

Teknik direktör Çalımbay, (A) Milli Futbol Takımı'nın, katılmayı başarması halinde 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerindeki şansını az gördüğünü söyledi.

Avrupa'da çok güçlü ekipler olduğunu kaydeden Çalımbay, şunları söyledi:

''Türk Milli Takımı, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'na bu kadro ile giderse grubunda sonuncu olur. Avrupa'da çok güçlü takımlar var. Onlarla baş edemeyiz. Yine de en önemli eksiğimiz olan öz güveni geri kazandık. Oyuncu seçimi iyi yapılırsa Avrupa Şampiyonası'nda belki başarılı olabiliriz. Ayrıca, zamanında milli takıma büyük katkı sağlayan Tümer ve Gökhan Zan gibi oyuncuları kadroya alması için Fatih Terim'e ben ısrar ettim. Şimdi de yaşı ilerlemesine rağmen formda Yusuf'u çağırması gayet normal. Milli takımda önemli olan formdur, yaş, problem edilmemelidir.''



kaynak sporx


 

fatih_44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-21-2007, 00:34   #2
Kullanıcı Adı
Parantez
Standart "Verilen destek samimi değil"
rıza kendi beşiktaştan kötü bir içimde ayrıldığı için gelen hiçbr türkün başarılı olmasını istemiyor bnce..
herzamn böyle hissettim yaptığı açıklamalarda fikrimi destekliyoR...
artık verilen desteğin samimi olup olmadığı konuşulmasın ortada verilen bir destek varsa gerisi BOŞ!
Parantez isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-26-2007, 04:57   #3
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Standart "Verilen destek samimi değil"
ben katilmiyorum sana sumeyye
ben rizayi hakli olarak dusunuyorum
baska culsuzlara yaptiklari destegi rizaya yapsalardi ne destanlar yazardik
3-4 luk kadikoy destanimizin mimari da rizadir
selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi