![]() |
#1 |
![]() Vestel Manisaspor'da güne istifalar damgasını vurdu. Yönetim Kurulu'nda bulunan 3 yönetici özel sebeplerden dolayı istifa ettiler.
V.Manisaspor'un resmi internet sitesinde bu istifa olayları şu şekilde duyuruldu: "Yönetim Kurulu üyelerimizden;Futbol Şube Sorumlusu Asbaşkan Sayın Semih VARDARER, Basın sözcüsü Sayın Kenan YARALI, Taraftar ilişkileri Sorumlusu Sayın Erdal TÜREK, 8 Ağustos 2007 tarihinde, işlerinin yoğunluğundan dolayı, Yönetim Kurulu’ndan İstifa etmişlerdir. Uzun süredir Vestel Manisaspor Kulübü’ne hizmet veren, Yönetim Kurulları’nda görev yapan, takımın 2.ligden, Süper Lige çıkmasındaki katkıları, emekleri ve çabaları büyük olan, Sayın Semih VARDARER, Sayın Kenan YARALI ve Sayın Erdal TÜREK arkadaşlarımıza, ayrıca bu süreçlerde desteğini esirgemeyen ailelerine teşekkür ederiz. Bundan sonraki dönemlerde de arkadaşlarımızın engin tecrübelerinden, Yönetim Kurulları her zaman istifade edeceklerdir. Sevgili arkadaşlarımıza, bundan sonraki yaşamlarında aileleriyle birlikte, sağlık, huzur ve işlerinde başarılar dileriz"
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() aa istifa eden eden
|
|
![]() |