Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz. |
Anketimiz: Vicdani ret hakkindaki düsünceniz nedir? | |||
Kesinlikle Vicdani rec cikmalidir.. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
13 | 50.00% |
Vicdani red sacmaligin daniskasidir |
6 | 23.08% |
Su anda zamani degil ama ilerleyen zamanda olabilir |
6 | 23.08% |
Vicdani ret yerine baska degisiklikler olabilir |
6 | 23.08% |
Bedelli bitti simdide vicdani ret olayi mi cikti |
3 | 11.54% |
Ben bayanim, onuda ben degil erkekler düsünsün! |
2 | 7.69% |
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 26. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() Madem ülkemizde Vicdani ret konusuluyor o halde forumunda nabzini ölcmek gerekir..
anketin siklarini kapali yapiyoruz cünkü malesef su andaki anayasaya göre vicdani rettini aciklamak suc kapsamina giriyor..
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() olması gereken budur...
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Olabilir..
Mümkündür.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() simdi oylarimizi kullanabiliriz..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() bir görevli arkadas ilk siktaki rec olayini ret olarak degistirebilir mi yok simdi birisi recm anlayacak sonra al basina is :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Sebebine göre değişir
![]() Ama gidebilecek durumu yoksa,önemli sebebleri varsa gitmemeli o kişi.Kimisinin askere gitmesi o insan ve ailesi için felaket olabiliyor. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() valla vatan hainliğidir falandır filandır onu geçeceksin...
militarist ağızları geçin şimdi... gittiniz 15 ay yaptınız millet yapmama şansı olacak diye dert olmasın içinize... durumum müsait üstelik kısa dönem yapıcam askerliği ama vicdani ret çıkarsa çıktığı gibi uygularım... |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() bende su askerlik olayinin vatan hainligine baglanmasina anlamiyorum.. benim simdi dövizli askerlik imkanim var ki kismetse seneye yapacagim tutupta isimi, gücümü birakip 15 ay yada kisa dönem 6 ay yapmam..
bence ülkemizdeki askerlik daha islevsel yapilmalidir ve sivil askerlik yani kamu yararina calisma gibi secenekler sunulmalidir yoksa askerlik bir vatan görevinden cok bir angarya gibi görülür ve bir müddet sonrada artik sehit analar "vatan sagolsun" demezler.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() düzenli ordu oluştur katılmak isteyene iyi maaş ver zorunlu askerliği kaldır...
mis gibi uygulama... ha en olmadı... her sene 15 günlük gelsin adam ona 15 gün eğitim ver... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|