AK Gençliğin Buluşma Noktası
Komik Komik resim ve fotoğraflar.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 11-04-2008, 14:27   #1
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Smile Windows kapanış mesajları...
* Oturumunuz süresince bir hatamız olduysa affola. şimdi bilgisayarınızı kapatabilirsiniz. bill gates iyi günler diler.

* kah güldük kah eğlendik, yeri geldi üzüldük, ağladık, kızdık... ancak her güzel şey gibi bu oturumun da sonuna geldik... yeni bir oturumda görüşmek üzere, microsoftla kalın...

* gidiyorsun ama ya dönemezsen? hadi hakkını helal et, bill gates'in duaları senin üzerine olsun...

* windows kapatılıyor bu katliama sessiz kalmayın! her gün dünyada on binlerce windows kapatılıyor.. bunların yarısından çoğu orjinal bile değil... bırakın windowslar açık kalsın...

* bu akşam da bize ayrılan sürenin sonuna geldik... yarın gene aynı saatte buluşmak ümidiyle esen kalın!... brovaoooo

* "kapatıyosun ha? tamam kapat bakalım ama bir sonraki oturumda bazı şeyler bıraktığın gibi olmayabilir.."

* bu kadar.. dağılabilirsiniz artık başımdan gidinde birazcık kafamı dinleyeyeyim..''

* beni böyle istediğin gibi kullanıp sonra kapatamazsın asıl ben seni kapatıyorum

* bugünü de kazasız belasız atlattın

* annenize ve evinizdekilere verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz

* bilgisayarı gerçekten kapatmak istediğinize emin misiniz? belki güç tasarrufu moduna alsanız daha iyi olur. yarım saat sonra yine açmak isterseniz hiç olmazsa beni uğraştırmamış olursunuz...

* "şimdi kapanıyorum ama kullanırken ettiğin küfürleri anlamadım sanma.. bi dahaki oturumda sorarım ben sana..."

"yedeklemişsindir inşALLAH.. hayır bi dahaki açılışta ben aynı ben olmayabilirim de o bakımdan.. eheh"

* niye kapatıyosun?? daha karpuz keseceedik!

* bana biraz daha fazla ilgi göster ve dinlenmeme izin ver.

* her kapanan pencerenin ardından bir yenisi açılır... yav yoksa pencere değil de kapı mıydı? aman be her neyse ben gidiyorum.

* müsadenle kaçıyorum, sahip.

* tekrar bekleriz efendim..

* "amaaan boşver sanal ortamı,yeşile ver kendini"

* bunu saymayız yine bekleriz.

* 26 saat online kalmayı başararak bugüne kadarki en büyük eforunu sarf ettin.. afferim böyle bilgisayarla uğraşmaya devam edersen evde kalacaksın.. giyin,makyaj yap ve dışarı çık

* bi daha açılırsam ne olayım.

* e bana müsade artık.. bu arada ipin elimde biliyorsun, ne haltlar karıştırdığını ekranımdan kaçırabilirim haberin olsun..!!

))))

hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)