![]() |
#1 |
![]() * Oturumunuz süresince bir hatamız olduysa affola. şimdi bilgisayarınızı kapatabilirsiniz. bill gates iyi günler diler.
* kah güldük kah eğlendik, yeri geldi üzüldük, ağladık, kızdık... ancak her güzel şey gibi bu oturumun da sonuna geldik... yeni bir oturumda görüşmek üzere, microsoftla kalın... * gidiyorsun ama ya dönemezsen? hadi hakkını helal et, bill gates'in duaları senin üzerine olsun... * windows kapatılıyor bu katliama sessiz kalmayın! her gün dünyada on binlerce windows kapatılıyor.. bunların yarısından çoğu orjinal bile değil... bırakın windowslar açık kalsın... * bu akşam da bize ayrılan sürenin sonuna geldik... yarın gene aynı saatte buluşmak ümidiyle esen kalın!... brovaoooo * "kapatıyosun ha? tamam kapat bakalım ama bir sonraki oturumda bazı şeyler bıraktığın gibi olmayabilir.." * bu kadar.. dağılabilirsiniz artık başımdan gidinde birazcık kafamı dinleyeyeyim..'' * beni böyle istediğin gibi kullanıp sonra kapatamazsın asıl ben seni kapatıyorum * bugünü de kazasız belasız atlattın * annenize ve evinizdekilere verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz * bilgisayarı gerçekten kapatmak istediğinize emin misiniz? belki güç tasarrufu moduna alsanız daha iyi olur. yarım saat sonra yine açmak isterseniz hiç olmazsa beni uğraştırmamış olursunuz... * "şimdi kapanıyorum ama kullanırken ettiğin küfürleri anlamadım sanma.. bi dahaki oturumda sorarım ben sana..." "yedeklemişsindir inşALLAH.. hayır bi dahaki açılışta ben aynı ben olmayabilirim de o bakımdan.. eheh" * niye kapatıyosun?? daha karpuz keseceedik! * bana biraz daha fazla ilgi göster ve dinlenmeme izin ver. * her kapanan pencerenin ardından bir yenisi açılır... yav yoksa pencere değil de kapı mıydı? aman be her neyse ben gidiyorum. * müsadenle kaçıyorum, sahip. * tekrar bekleriz efendim.. * "amaaan boşver sanal ortamı,yeşile ver kendini" * bunu saymayız yine bekleriz. * 26 saat online kalmayı başararak bugüne kadarki en büyük eforunu sarf ettin.. afferim böyle bilgisayarla uğraşmaya devam edersen evde kalacaksın.. giyin,makyaj yap ve dışarı çık * bi daha açılırsam ne olayım. * e bana müsade artık.. bu arada ipin elimde biliyorsun, ne haltlar karıştırdığını ekranımdan kaçırabilirim haberin olsun..!! ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|