![]() |
#1 |
![]() Windows da hata yapar!
PC'mizde her gün hata mesajlarıyla karşılaşırız. İşte en komik hata mesajları... ![]() "Hata Raporu Oluştururlurken bir hata meydana geldi" Bir Taşla İki Kuş ![]() Alt tarafta işlemin tamamlanması için kaç dakika kaldığı gösteriliyor: 2.309.088 dakika. Yani 4 yıl ![]() ![]() "...şu hata meydana geldi: "Daha kapsamlı bir hata meydana geldi" En azından sorunu "kapsamlı" bir şekilde açıklamış. ![]() "Önemli Hata" "NET_SendPacket Hatası: Hata Yok" Ben de sanmıştım ki... ![]() "Uygulama sürücüyü başarılı bir şekilde kaldırmayı başaramadı. Kaldırma devam edecek ama sürücü hala yüklü olacak" En azından dürüst... ![]() "Felaketsel hata" Media Player'ın ne kadar ömrü kaldı o da yazsa ya... ![]() ![]() (Sarı ile işaretli alan) "Problem Windows Vista yüzünden oluştu ![]() ![]() "Kritik Hata" Bu Sorun Gerçekten Çok Kritik ![]() "Hata Hata" "Bir önceki hatayı görüntülerken bir hata oluştu" Zaten ben de şans olsa... ![]() "6620 silinemiyor: Yeterli disk alanı yok." "Bir veya daha fazla dosya silerek disk alanı boşaltın ve tekrar deneyin" Hmm... Senin canın format istiyor galiba? ![]() "'Silme' işlemine devam etmek sabit diskinizin içeriğini silecek." "Ne yapmak istiyorsunuz?" "Devam et" – "Sil" Vazgeçmek yok Rocky! ![]() ![]() "Bir sebep yüzünden yazma işlemi başarısız oldu" En azından sebebi biliyoruz... ![]() "Hiç hata oluşmadı" Şaşırmışa benziyorsun? Pek sık başına gelmiyor galiba? ![]() "Günün ipucu" "İpuçları dosyasının olmadığını biliyor muydunuz?" Bugün aldığım en güzel haber... ![]() "Hata" "Operasyon başarıyla tamamlandı" Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim... ![]() "Bu hata için bir mesaj yok" Şuna "anlamadım" desene... NOT: Alıntıdır
![]() Konu NS tarafından (04-30-2009 Saat 12:54 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|