10-31-2008, 23:48 | #1 |
Ya AK parti Doğu ve Güney Doğuda olmasaydı.!
Acaba diyorum bazen kendi kendime..ya doğuda güney doğuda ak partisi olmasa..oyları kim alırdı diye düşünüyorum
Heralde oyların en buyuk bölümünü pkk yandaşlı olan parti alırdı..! ozaman rabbime ne kadar hamd etsem azdır. Çünki böyle bir şeyi düşünmek bile benim tüylerimi diken , dıken ediyor..o yuzden düşünmek bile istemiyorum. Yıllar evvel urfa millet vekili halil ibrahim çelik vardı..Nevsehırde bır konuşma yaptı ve pkk nın renklerini sembolize eden kelimeler kullandı...o yıllar bayağı tepki almıştı diğer partilerden. Şimdi anlıyorumki.. kanımıza kadar ilemişler..virüs gibi yayılmadan bunun ilk önlemi..! şu diyarbakırı almak ve diğer butun illerde devletin şefkat elini uzatıp ne gerekıyor ise onu yapmaktır. inşallah diğer sağcı partilerimiz..milliyetçilerimiz hepsi top yekün olup..doğu ve güney doğuda AK partimizi desteklerler..ki öyle olmasıda gereklidir. ya karadan.(pkk) olacaklardır yada..!AK partiden yana oy kullanacaklardır.nasıl olsa oralara gıdemıyorlar...hiç olmazsa oyları bize gelsin. sülçi lisan ettik ise af ola. iyiki varsın AK partim
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|