Hayata Dair Anketler (Ak Parti Forum) Siyasi anketler dışında üyelerin serbetsçe anket açacakları bölüm. |
Anketimiz: Yağmur Yağıyor ve Sevgilinizin Hırkası Yok Ona Kendi Hırka vb. Eşyanızı Verirmisiniz? | |||
Evet neden olmasın. | 29 | 60.42% | |
Hayır başının çaresine baksın :D | 12 | 25.00% | |
Fikrim Yok/İlgilenmiyorum | 7 | 14.58% | |
Katılımcı sayısı: 48. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
06-02-2008, 18:11 | #1 |
Yağmur Yağıyor ve Sevgilinizin Hırkası Yok Ona Kendi Hırka vb. Eşyanızı Verirmis
Yağmur Yağıyor ve Sevgilinizin Hırkası Yok Ona Kendi Hırka vb. Eşyanızı Verirmisiniz? * Evet neden olmasın. * Hayır başının çaresine baksın * Fikrim Yok/İlgilenmiyorum
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-05-2008, 17:52 | #2 |
Yağmur Yağıyor ve Sevgilinizin Hırkası Yok Ona Kendi Hırka vb. Eşyanızı Verirmis
evet neden olmasın...eger seviyorsam ki seviyorumki yagmurda dolaşıom yoksa kafayı yemedim sevmedigim bir ile yagmurda dolaşacam...verirdim... : :P
|
|
06-05-2008, 17:55 | #3 |
Evet kesinlikle veririm. :-* :-*
O değilde 7 kişi evet demiş 1 kişi fikrim yok ilgilenmiyom demiş kim acaba o ilgilenmeyen... |
|
06-05-2008, 18:07 | #4 |
Erkekler tabi verir ben vermem >:ıslansın ne olcek şeker değil ya erimez. . . :-[
|
|
06-05-2008, 21:36 | #5 |
arkadasim anlatmisti aslinda kizlarin erkeklere hirka vb seylerini vermesi gerekiyormus
cunku kizlarin vucut isisi erkeklerinkinden yuksek olurmus kiz orda sicaktan patlarken erkekten soguktan donarmis :D |
|
06-05-2008, 21:37 | #6 |
banane ne hali varsa görsün :D
|
|
06-05-2008, 21:38 | #7 | |
Alıntı:
|
||
06-05-2008, 21:38 | #8 |
ben bir kız olarak bile veririm vallahii
kıyamam sevdiğim insana |
|
06-05-2008, 21:53 | #9 |
Evet neden olmasın....
|
|
06-05-2008, 21:58 | #10 |
o bana versin :D
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
centilmenlik anketi, sevgilinizin hırkası yok, yağmur yağıyor |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|