AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.

Stil
Seçenekler

Alt 12-10-2009, 07:36   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart Yahudi ajansının iftirası söndü

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki daha önce hiçbir Türk Başbakanına yapılmayan bir karşılamayla karşılanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yahudi haber ajansının iftirasına uğradı ancak bu iftira kısa sürede söndü. Jewish Telegraphic Agency (JTA) isimli Yahudi haber ajansı, Başkan Obama'nın Türkiye'nin İsrail'e olan eleştirileri nedeniyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı azarladığını öne sürdü ve görüşmeden sonra Erdoğan'ın sözlerine dikkat çekilerek, “Erdoğan, Türkiye'nin bölgedeki barış arabulucu rolünü yeniden başlayacağını umduğunu söyledi. O ro

HAHAM AÇIK AÇIK SÖYLEDİ: BEBEKLERİ KATLETMEK DİNİMİZCE SEVAPTIR

YALANI, ERDOĞAN'IN SETA'DAKİ KONUŞMASIYLA SÖNDÜ
JTA, sözde bir ABD yetkilisine dayandırarak yaptığı haberinde Obama'nın Erdoğan'a İsrail karşıtı söylemlerinin, ülkesinin, geçmişte olduğu gibi konuda liderlik yapma kabiliyetinin erozyona uğramasına yol açtığını ifade ettiği yazdı. JTA, bu görüşmeden sonra Erdoğan'ın Türkiye'nin arabulucu rolünü üsteleneceğine dair sözlerini de yayınlayarak, haberini inandırıcı kılmaya çalıştı ancak JTA'nın bu yalanı Erdoğan'ın SETA'daki toplantısında ortaya çıktı.

DAVUTOĞLU DA TEKRARLADI
Obama ile görüşmesinin ardından SETA Vakfı'nın Washington'daki şubesinde bir açıklama yapan Erdoğan, Gazze'de bir katliam işlendiğini tekrarladı ve Türkiye'nin buna karşı olduğunu söyledi. Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu da İsrail'in Gazze'de savaş suçu işlediğini belirterek, Filistinlilere karşı fosfor bombası kullanıldığını söyledi.

ÇAMUR ATMAK İSTEDİLER
Erdoğan ve Davutoğlu'nun Filistin'de katliam yapan İsrail'e yönelik sözlerini Washington'da da tekrarlamaları, Türkiye aleyhine lobi yapan Yahudi gruplarının tepkisine neden oldu. ABD yönetimini Türkiye'ye karşı provoke etmek isteyen ancak başarılı olamayan Yahudi lobisinin bu iftirası Erdoğan'ı Türkiye kamuoyunda küçük düşürmek için yaptığı yorumlarına neden oldu.

HABERVAKTİM.COM/ÖZEL

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-10-2009, 07:36   #2
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alt 12-10-2009, 19:22   #3
Kullanıcı Adı
tolga_09
Az önce haber kanallarından birinde izledim ve haberde özetle Başbakanımızın şu açıklamasına yer verildi;"İsrail,İran'ı keşif uçuşları için hava sahamızı kullanırsa bu deprem olur"...birileri kendini avuta dursun,danışıklı dövüş desin ama ben inanıyorum ki İsrail ile ilişkilerimiz tamamen bitme aşamasına geldi ve bundan mutluyum.
tolga_09 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-10-2009, 19:41   #4
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
Soruİşareti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bana sanki haberde çarpıtma var gibi geldi. Haberin alındığı mecra vakitolunca insan ister istemez bir durup düşünmeden edemiyor.

komik birisiniz galiba ama bu kadar soğuk espirilere gülen olmaz bu forumda....
Alt 12-10-2009, 19:42   #5
Kullanıcı Adı
tolga_09
Alıntı:
Soruİşareti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bana sanki haberde çarpıtma var gibi geldi. Haberin alındığı mecra vakitolunca insan ister istemez bir durup düşünmeden edemiyor.

Beğenmeni beklemiyorduk,önyargılarını aşamamış bir birey olarak yadırgamadık durumunu.
tolga_09 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)