AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-30-2009, 16:44   #1
Kullanıcı Adı
solskjaer
Standart Yahudi düşmanlığı kıyamet alametiymiş...
http://www.haberx.com/Yazarlar/Rauf-...kisafi-mi.aspx


buyrun buna ne diyeceksiniz beyler...

Filistinli 17 yaşındaki Ahmet Samuni Ateşkesten önce; ’’Başımdan kan damlıyordu, babam sürünmeye çalıştı ama bacakları kıpırdamıyordu, 10 yaşındaki kuzenim Abdullah her ayağa kalkmaya çalıştığında düşüyordu, 12 yaşındaki kardeşim Yakup karnındaki büyük şarapnel parçalarını çıkarmaya çalışıyordu, 9 yaşındaki kız kardeşim ise hiç kıpırdamıyordu. 12 yaşındaki diğer kardeşim İshak bacaklarından yaralanmıştı, iki gün boyunca bacaklarından kan aktı ve öldü. Annem Leyla ise çoktan can vermişti.’’diyor.
--------------------------------------------------------------------------------



Yukarıda yaşananlar Samuni ailesinden 30 kişinin katledildiği günden kalanlardı.



Yani Filistin’de kan derya olmuş, insanlık bitmiş, ’’medeniyetin tek dişi kalmış canavarları’’ insanlıktan çıkmış bir şekilde canavarca kıyım yapmaya devam etmişti.



Dünya’da ise;



İspanya: Bu savaş değil soykırımdır…



Paris: Hepimiz Filistinliyiz…



Almanya: Zulmü Durdurun…



Avusturya: İsrail Filistin’i Terk et…



İtalya: İsrailli Katiller…



Londra, Hannover, Amsterdam, Stockholm ve Atina…



Dünyanın daha birçok yerinde İsrail’e karşı kin ve öfke giderek artmış, dinmemişti.



Obama’nın gelişiyle Gazze hafif bir nefeslenir gibi olmuştu ama geçen gün İsrail yine küçük bir saldırı düzenledi ve yeniden

beklemeye geçti.



***



Barışın olması, çözümün bulunması için Türkiye ilk günlerde dünyaya çağrı yaptı. Erdoğan, Arap ülkelerini gezdi olmadı.



Fransa çözüm için Filistin’e gitti, oradan da bir şey çıkmadı.



BM, yıllardır çözülemeyen savaş için, sadece sönük bir sesle ateşkes yapılması çağrısında bulundu. Kabul görmedi.



Nato, Gazze’de barış gücü planımız yok diyerek, son ümitleri de söndürmüş oldu.



Davos’tan sonra da artık barış iyice çıkmaza girdi desek, pek yanılmış sayılmayız.





Evet, yıllardır süren bu savaş nasıl ve ne zaman bitecek, neden çözüm bulunamıyor gibi sorular peş peşe sıralandığında ümitle cevap verecek birisini bulmak gerçekten çok zor.



Cevap verenlerin fikirleri ise; iki devlet olsun, İsrail, Golan tepelerinden çekilsin, Ambargo kalksın…gibi ifadelerle yıllardır aynı

şeyi tekrarlıyor, adeta çözümün olmayacağını bir kez daha vurgulamakla yetiniyorlar.



Bende bu savaşın, ateşkes olsa da-olmasa da uzun bir süre devam edeceği düşüncesindeyim.



Bölgede İsrail, Ürdün, Mısır, Arabistan ve İran’ın iktidar çıkarları için çözülemeyen Filistin sorunun, Türkiye’mi çözer, Obama’mı çözer onu yakında göreceğiz.



Ancak şuan için ilahi bir elden başka çıkar yol gözükmüyor.





***



O ilahi el, bize barış için bazı işaretler vermiş mi- vermemiş mi bakmakta fayda var.



Yine komplo diyenler olacaktır ama reel-gerçek veriler ve sosyolojik vakalar ışığında ortaya çıkan bir ayrıntı var ki; o da bu savaşın, ayrı bir savaş başlatacağı.



Kıyamete kadar sürmeyecek olsa da, bu savaş tamamen bir kıyamet alameti olduğu gerçeğini birçok yönüyle ortaya koyuyor ve alametlerden birisinin gerçekleşmesine zemin hazırlıyor.



Aslında Filistin, Irak, Çeçenistan ve Afganistan’da yaşanan katliamların kıyamete yakın ortaya çıkacak İsevi Müslümanların işaretlerini taşıyor diyebiliriz.



Bildiğiniz gibi kıyamete yakın Hz. İsa’nın yeryüzüne inişiyle- bu iniş; ya beşeri olacaktır ya da zahiri olacak ve manevi bir iklimin oluşmasıyla da yaşanacaktır- Hıristiyanları İslam dinine yönlendirerek onların Müslüman olmalarına vesile olacak. Bu şekilde de Müslümanlarla, Hıristiyanlar arasında bir ittifak sağlanacaktır.



Ayet, Hadis, Siyer ve tefsirlerde geçen kıyamet alametlerinde yer alan önemli bazı işaretler var;



’’Allah’ın Resulü Meryem oğlu Îsâ’yı öldürdük dedikleri için Yahudileri lanetledik. Onlar Îsâ’yı öldürmediler, asmadılar da. Öldürülen, kendilerine Îsâ gibi gösterildi.(Nisâ Suresi 157)’’



’’Hz. Îsâ göğe kaldırılmıştır. (Nisâ 158)’’



’’Elbette o [Hz. Îsâ’nın Kıyamete yakın gökten inmesi], Kıyametin yaklaştığını gösteren bilgidir. Sakın bunda şüphe etmeyin.) (Zuhruf 61-Tibyân)’’



’’Hicazdan çıkan ateş, Basra’daki develerin boyunlarını aydınlatır. (Müslim)’’



’’ Doğu, Batı ve Arabistan’da ay tutulacak ve yer batması olacak. (B.Arifin)’’



"Yahudiler ne zaman savaş amacıyla bir ateş alevlendirdilerse, Allah onu söndürmüştür.(Maide Suresi 64)’’



Son olarak ta gündeme getirilen;



"Öyle ki Yahudiler taşların ve ağaçların arkasına saklanacak ama ağaç ve taş dile gelerek ’Ya Müslim! Ey Allah (c.c.) kulu! Gel, bak benim arkamda Yahudi var, buraya gizlendi, benim arkamda, gel onu cezalandır. diyecek. Sadece ’gargat’ ağacı bunu söylemeyecek çünkü o Yahudi ağacıdır" buyuruluyor. (Kitab-ul Fiten H. 2239).



İşaretleri tek tek ele aldığımız zaman, birçok veriyi bir arada görmek mümkün.



Ancak son hadis ve Nisa suresindeki 157.ayet İsevi Müslümanların yeryüzünde çoğalarak Müslüman-Hıristiyan ittifakına zemin

hazırlaması açısından önemli ipuçları veriyor.



Dünyada giderek artan anti-semitik dalgalar, yani Yahudi düşmanlığı, İsevi Müslümanların artmasına yol açarak, tefsirde geçen

Hz.İsa’nın gökten inerek Hıristiyanları hak yola çevirmesi ve İslamiyet bayrağı altında öncülük edecek olması;



Yine ’’Hicazdan çıkan ateş, Basra’daki develerin boyunlarını aydınlatır. (Müslim) hadisinde ki o bölgenin sürekli bir çalkantı ve bunalım içerisinde olacağı, bu fitnenin baş mihmandarı da İsrail’in olacağı açık bir şekilde ortadadır.



Teorimizi güçlendiren diğer bir hadiste "Fırat nehrinin suları çekilerek altından bir dağ ortaya çıkacak, insanlar bunu almak için, vuruşacak ve her yüz kişiden, sadece biri hayatta kalacak. Bu zaman gelinceye kadar kıyamet kopmaz." (Müslim, Fiten, 29)’’



Bu hadisi Şerif-e bakarak petrol ve su savaşı yorumu yapanlar olduğu gibi Dicle ve Fırat bölgesinin kalkınıp, değeri artan bir metropol olmasından dolayı da, hadis-i Şerif’te geçen olayın gerçekleşebilme ihtimalide vardır.



Ancak bizim mevzumuz şuan İsevilik olduğu için, o konuya başka bir yazıya bırakarak bizi ilgilendiren kısımla devam etmek istiyorum.



İsrail’in Ortadoğu’nun büyük bir kısmına hakim olmayı istediği bilinen bir gerçek ve bu doğrultuda çalıştığı, Arap dünyasında çevirdiği oyunlarla, Mardin ve güneydoğunun birçok yerinde toprak almaya devam etmesiyle bölgede ne yapmaya çalıştığı ortadadır.



Rusya, ABD, AB ülkelerinden Yahudi ve Mason localarını kullanarak bu ülkelerin iç politikalarına müdahale etmesi, anti-semitizmi giderek yükseltecek ve Yahudileri nefret duyulan bir topluluk haline getirecektir.



Dünyada artan İsrail protestoları, ABD ve AB’nin önceki ve son dönem politikalarına yön veren Oryantalistlerle beraber agnostikler, ateistler ve evanjelik olmayan Hıristiyanlar, Yahudilerin bu işkence ve kendi menfaati için dünyayı kaosa

götürücü politikalarına sabredemeyecek hale geldikleri de net bir şekilde gözükmektedir.



ABD, Asya, Afrika ve AB’nin birçok yerinde Müslümanlığa karşı giderek artan ilgi ve Yahudileri dışlayıcı politikalar izlemek için atılmaya çalışılan adımlar -buna en güzel örnek, Hz. İsa: Tutku filmi verilebilir, bu filmin arkasında yatan gerçeklerden biride, Yahudilere karşı bizzat uygulanan bir politikanın ürünü olması- ve diğer işaretler yakın gelecekte İsevi Müslümanların oluşmasına sebep teşkil edecek ayrıntılar içermektedir.



Siz İtalyan Gladyosu’nun başında Yahudi bir mason, Rus hükümetinin danışmanlarından birisinin Yahudi bir Loca üyesi, ABD politikalarının oluşmasında ağırlığı olan Evanjelik-Neocu Yahudiler ve AB’nin birçok devlet yetkilisinin çevresinde lobici,



Mason Loca üyeleri olduğunu hesaplarsanız;



Bununla birlikte Ergenekon yapılanmasının içinde de parti liderleri, asker ve hukukçularla, Ergenekon ile anılan bazı Cumhurbaşkanlarının Mason üyesi olduklarını da düşünür ve bu locaların başında Yahudilerin varlığını da eklerseniz;



Dünyanın şuan ki halini de şöyle bir analiz ederseniz; ’’varın düşünün kıyamete yakın nasıl bir Yahudi düşmanlığı oluyor ve Müslüman-Hıristiyan ittifakı ortaya çıkıyor’’ siz tescil edin.



***



Tabii, şunu da açıklamakta fayda var.



İslam dini, Irkçılığı ve din düşmanlığı katiyen reddetmiştir.



Bu yazıda konu olan, Yahudi düşmanlığını tetiklemek değil, aksine kıyamet alameti olarak işaret edilen ve gelecekte dünyanın

başına böyle bir belanın ve tehlikenin gelmemesi için ’’Yahudilerin ve dünyanın’’ fazla geç kalmadan olumlu bir atmalarına

teşviktir.

 

solskjaer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-30-2009, 17:10   #2
Kullanıcı Adı
61Lee
Standart
büyük bir dikkatle okudum payasltiginiz icin ayrica tesekkür ederim..
kiyamet alameti olduguna inaniyorum.. son zamanlarda zaten dünyanin cok kötü bir duruma geldigini görmekteyiz.. Allahim yar ve yardimcimiz olsun insallah..

İslam dini, Irkçılığı ve din düşmanlığı katiyen reddetmiştir.

bu sözleride tekrar vurgulamakta yarar var.

Tskler
61Lee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-31-2009, 11:42   #3
Kullanıcı Adı
kutsalruh
Standart
bencede hadislerle ve ayetler yahudi düşmanlığını büyüyeceğini işaret ediyor..demek ki gelecekte büyük bir savaş olacak..
kutsalruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım