|
![]() |
#1 |
![]() ![]() Ya Rab!.. Derd-i derunuma çare yok mudur? bu dermansız derdin şifası yok mudur? kapına geldim, mücrimim , ağzımla istigfar etmeye yüzüm yoktur... Zira halim ateşteki İbrahim'den fenadır Balığın karnındaki Yunus İbnu Metta'dan zordur Yaralarım,Eyyubun yaralarından daha çoktur, derdim ten sevdasına düşüp kendini paralayan Züleyha'dan fazladır, Kalbim Yusuf'tan ayrılan Yakup'tan daha yanıktır; Halim ; kavminden dışlanan Lut'tan daha perişan Fravunun sarayındaki Asiye'den daha karışık Durumum; sevginden kavminden ayrılan Musa'dan daha ateşlidir Dünyam kuyudaki Yusuf'tan daha karanlık, bıçak altındaki İsmail gibi garibim mihraptaki Zekeriyya gibi heyecanlı, Mağaradaki iki arkadaşın ikincisi gibi telaşlı,.. Kendi dilimle istemeye yüzüm yok bu sevgili kullarını aracı yapıyorum... bilirim İbrahim gibi halil ve yumuşak kalpli değilim, ama ben de senin kulunum... Bana ateşi berd-u selam eyle... Yunus İbnu Metta'dan daha daha dehşetli bir haldeyim;zira benim hutum ebedi hayatımı sıkıyor,geleceğim onun gecesinden daha karanlıktır, Ya Rab ''La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minazzalimiyn'' zalimlerden oldum ki ,takdis ederim Seni ki,beni Affeyle, sahil-i selamete çıkar... Eyyub'dan daha çok yaralıyım, benimkiler manevi,onunkiler maddi ne kadar acı da olsa katlanması,sonucu müjdeli Benim ahiretim yaralı,dua ediyorum Eyyub gibi''Rabbi inni messeniyeddurru ve ente erhamurrahimin'' Bu beni buldu,Sensin erhamurrahimin... Züleyha gibi ten sevdasına düştüm... Lakin anladım ki,herşey fani,entel Baki Ya Rab beni kendine kul kabul eyle.... Ya Rab lutça dua ediyorum Beni nefsimin zalimliklerinden halaskar eyle... Asiye'ce ediyorum Beni Nefsimin Firavuniyetinden koru.... Tur-u Sina'daki Musa diliyle yakarıyorum Cemal-i zatını görmek nasip eyle... Kuyudaki Yusuf'un ağzını kendime şefaatçi ediyorum Beni bu karanlıklardan çıkarıcak kurtuluş kervanını gönder Bıçak altındaki İsmail gibi teslimim Sana Senden ne gelirse amenna Beni kendine kul kabul eyle... Zekerriya'ca geldim sana Bana hayırlı bir zürriyet nasip eyle... Mağaradaki iki dost gibi her tarafım düşmanlarla sarılı, Habibini koruduğun gibi beni düşmanlarımdan koru....habibinin şefaatına nail et... ( Amin )
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() amin....amin ..amin...
çok güzel bir duaydı Allah razı olsun....payşlaştığınız için bizlerle teşekkürler ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Amin..
Allah razı olsun,çok güzeldi.. Teşekkür ederiz by Gölge.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|