08-31-2008, 02:55 | #1 |
Yalanmış Yalan !
Benim için farklısın demiştim,
Bu gönlümü sana vermiştim, Sadece sadık olmani istemiştim, Yalanmış yalan, beni sevmemişsin... Yıllar önce tanıştık seninle, bir anda Yazıkmış, geçirdiğim seninle onca zamana Veremiyorum, aklından geçenlere bir mana Yalanmış yalan, beni sevmemişsin... Gitmek çare degil, sadece kolay olanı Asıl mesele, düsününce seninle geçen zamanı Nasılda kandırdın, seni seviyorum diyerek bu canı Yalanmış yalan, beni sevmemişsin... Rüyalar gördüm, içindeki kız sendin Hayallerimde beni çok severdin, Sadakatını, ellere hep ben överdim Yalanmış yalan, beni sevmemişsin... Seni seviyorum dedim, sende beni Sen beni dost olarak gördün, ben seni sevgili Bumuydu söyle seninle dost olmanın bedeli? Yalanmış yalan, beni sevmemişsin... Ben sadece seni düşündüm Başına birsey gelecek diye çok üzüldüm Artık seni kalbime gömdüm Yalanmış yalan, beni sevmemişsin... Sana kimseyle arkadaş olma demedim Arkadaşarını iyi seçmeni istedim Sen beni dinlemedin sahte dostları seçtin Yalanmış yalan, beni sevmemişsin ALINTI
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-31-2008, 21:54 | #2 |
Yalanmış Yalan !
Benim için farklısın demiştim,
Bu gönlümü sana vermiştim, Sadece sadık olmani istemiştim, Yalanmış yalan, beni sevmemişsin... çok güzelmiş yüreğinize sağlık :-* :-* |
|
09-01-2008, 00:02 | #3 |
Yalanmış Yalan !
Yıllar önce tanıştık seninle, bir anda
Yazıkmış, geçirdiğim seninle onca zamana Veremiyorum, aklından geçenlere bir mana Yalanmış yalan, beni sevmemişsin... süper bi şiir paylaşım için teşekkürler :-* |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|