06-09-2008, 19:25 | #1 |
Yalçın BULUT "KARAMBOL" de..
H.Avni Danyal Trabzon'da
Kurtlar Vadisi'nin Bulut'u ünlü oyuncu Hüseyin Avni Danyal memleketi Trabzon'da.. Trabzon'un yetiştirdiği sanatçılardan ünlü tiyatrocu Hüseyin Avni Danyal bir dizi etkinliklere katılmak için Trabzon'a geldi. Hüseyin Avni Danyal bir süre memleketi Trabzon'da kalarak dostlarıyla da hasret giderecek. Hüseyin Avni Danyal Bu akşam Kuzey Tv'de canlı yayınlanacak olan “Karambol özel” programına da katılacak. Danyal'ı programda yakın dostu ve Trabzonspor Eski Basın Sözcüsü Mehmet Ongan yalnız bırakmayarak ona eşlik edecek.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-09-2008, 22:44 | #2 |
Ünlü Oyuncu "KARAMBOL" de..
Trabzon'da Yerel Medya.. Neden Kuzey TV?..
Kuzey TV Trabzon'un güzide medya kuruluşlarından biri. Ancak uydu yayınına henüz geçmedi, yani sadece bölgede izlenebiliyor ama bak internetten izlenebilir evet şimdi aklıma geldi: Kuzey Tv'den Canlı yayınla Karambol 21:00'da... Programı, yıllarını Trabzonspor'a vermiş olan ve Trabzon'da sevilen Kuzey Medya Genel müdürü Turgay Beşyıldız sunuyor. Daimi konuk ise Lig TV Trabzonspor muhabiri Can Karyağdı.. Arkadaşlar yaşamayan bilmez. Trabzonspor, Trabzon medyasından çok çekti. Özellikle de 2000 yılında Mehmet Ali Yılmaz'ın devrilerek Özkan Sümer'in başkan olduğu kongreden itibaren büyük bir cepheleşme vardı. Mehmet Ali Yılmaz'ın Zigana Tv'siyle, Özkan Sümer'i destekleyen Kuzey TV arasında büyük bir psikolojik harp yaşanıyordu. Ancak zamanla başka yerel kanalların da etkinleşmesiyle bu mücadele en aza indi. Çok şükür son dönemde hemen herkes bu şuursuzluğun farkına vardı ve yerel medya ehil kişilere teslim edildi. Ancak Onusal başkan diye tabir edilen Mehmet Ali Yılmaz'ın Antalya'dan, transferleri beğenmediğini belirten sözlerini duymamız boşuna değil. Bunlar bir hazımsızlığın ifadeleri.. Ben başından beri Özkan Sümer ve Kuzey Tv'nin tarafındaydım.. Mehmet Ali Yılmaz'ı pek sevmem açıkçası.. Çünkü yönetemiyor... Benim gözümde kaybolan yıllarımızın sorumlusu odur. Velhasıl Turgay Beşyıldız'ın sağduyusuna ve olgunluğuna çok güveniyorum. Programı izlerseniz farkedersiniz biraz çok konuşuyor ama her güzelin bir kusuru olur.. |
|
06-09-2008, 22:54 | #3 |
Canlı yayın Karambol devam ediyor. Lig Tv Trabzonspor muhabiri Can Karyağdı Euro 200'den bahsediyor... Program sunucusu Turgay Beşyıldız şimdi sözü Yalçın Bulut'a verdi. Bulut "Cesaret" diye bir filmde rol alacağını ve dinlenmek için Trabzon'a geldiğini söyledi. Bulut, sunucunun sorusu üzerine sanat hayatından bahsediyor. Turgay Beşyıldız (sunucu) vuruyor duyguların gözüne "siz iskenderpaşa'dan (mahalle) toplanıp giderken hedefiniz neydi?" Bulut, "Trabzon'da olsam böyle bir tiyatro hayatım olamazdı" Turgay Beşyıldız açık konuşuyor "biz sizi tanımakta geç kaldık"...
|
|
06-09-2008, 23:10 | #4 |
Nihayet sanat hayatı muhabbeti bitti. Bulut konuşuyor şimdi, Yalçın Bulut Trabzonspor'un Ersun Hoca'yı göreve getirmekle çok iyi bir iş yaptığını vurguladı. Yönetim ve başkanın çok titiz çalışarak iyi transferler yaptığını söylüyor. Bu arada Trabzonspor Tarftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt programa 'biz 500 kale arkası kombine bileti alıyoruz, tüm taraftarları kombine almaya davet ediyorum' gibisinden bir mesaj bıraktı. İzleyicilerin programa yoğun şekilde Kurtlar Vadisi ile ilgili sorular yöneltmesi üzerine Turgay beşyıldız arkadaşla rşimdi konumuz bu değil ama tabi ki ona da biraz değiniriz dedi. Şu anda yeni transferleri anlatan bir video gösterimde.
Turgay Beşyıldız şimdi yeni kaleci Toni Sylvia'nın görüntülerini bulduklarını söylüyor ve görüntüler yayına girdi. O da ne Dünya Kupası Türkiye - Senegal maçı, oılamaz İlhan Mansız o müthiş golünü bizim kaleciye atmış ama görüntüyü hazırlayanlar, bu bölümü kesmiş. Turgay Beşyıldız'da buna değinerek " arkadaşlar herhalde kalecinin İlhan Mansız''dan yediği golü kesmişler, morallari bozmasın diye ama o golü kimse tutamazdı"... Yönetici Mehmet Ongan yeni kalecinin transferinden bahsediyor. |
|
06-10-2008, 17:33 | #5 |
Bu program çok komikti ya. Bulut yoğunluğundan bahsediyordu. "Dizinin olduğu saatler ya setteyiz ya da tiyatrodayız. Yani öyle oturup televizyonda dizi seyretme lüksümüz yok". filan diyordu.
Turgay Beşyıldız da "Evet bize de soruyorlar bütün maçları seyrediyor musunuz diye? Ya bir sürü maç var. Hepsini nasıl seyredelim." diye karşılık vermişti. Tabi bu, konuşmaların aklımda kalan şekli. Mealen yani. Bu diyalog beni epey bir güldürdü. Sanki Turgay Beşyıldız ' Tabi tabi biz de boş durmuyoruz' gibi bir şey kastetmek ihtiyacı duymuştu. Yani ben öyle anladım. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|