AK Gençliğin Buluşma Noktası


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 04-11-2014, 18:10   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Yalçın Küçük'ten Bukalemun CHP'ye Sert Tepki: Fethullah Gülen'in Askerleri Oldunuz
Yalçın Küçük: Fethullah Gülen'in askerleri oldunuz



Yalçın Küçük, Cemaat ile ortak dil kullanan CHP'yi sert bir dille eleştirdi.

Ergenekon davasının tutuklu tanığı Yalçın Küçük, yazısında CHP'ye ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'a sert bir şekilde yüklendi. Yalçın Küçük, Kılıçdaroğlu ve Tezcan için, "Sizler Fethullah Gülen askerisiniz, bana sadece utanç veriyorsunuz." ifadelerini kullandı.

İşte Yalçın Küçük'ün yazısındaki o bölüm:

Biz, Genelkurmay ve Cehepe karşı çıkmadığı ve cehepe çok memnun olduğu için hapisteyiz. Ve şimdi aydınlıktayız, “Sen”, Bülent Tezcan, biz hapisteyiz, “Sen Bülent Tezcan”, bizim için ne yaptınız, nereni kırdırdın, düzelttiğin bir yerin var mı, işte sorumuz budur. Ancak“Sen” Bülent Tezcan, Gülen ve Erdoğan, birlikte bizi zindanlara attılar ve tuttular, sonra birbirine düştüler ve sonra, Erdoğan bu kurulun Gülen’e kaldığına hükmetti ve değiştirmek istedi, “Sen” Bülent Tezcan, Gülen’in Adamları’nı yerinde tutmak için iki kez bir yerlerini kırdırdın. “Sen” Bülent Tezcan, bu “reform” için elini soğuk sudan çıkarıp sıcak suya sokmadın ve şimdi “Fethullah Gülen’in askeri” olarak savaşıyorsun ve “Sen” Bülent Tezcan, sizlerden utanıyorum. Sizler Fethullah Gülen askerisiniz, bana sadece utanç veriyorsunuz; sizleri çok yazdım, ama artık utanıyorum. Fakat sizleri yazmak, hizmettir.

Kaynak

En Son Haber 03.03.2014

 

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi