07-25-2007, 17:31 | #1 |
YALNiZLiK
içimde gece yarısı deli sağnaklarda gözlerim üşür şiirim,kalbim kırık yalnızım, yarınsızım, utanmasam ağlasam ağlasam aşkın aksa gözyaşım ve umudum kurtulurmu sabahsız karanlıklardan ellerim unutsa önce ellerinin sıcaklığını yüreğim vazgeçmez ki gönlünün sokağından.. Yalnızlık... dilime takılmış eski bir şarkı ikinci bardaktaki içilmemiş çay sensizliğimdir yalnızlık! Eski dostlar korkum, terkeden sevgililer gölgem, kahvaltı masamda bir misafir yalnızlık Kesik soluyan sesim, uzağa dikilmiş yorgun gözlerim, en ücra köşelerinde benliğim yalnızlık.. [ Yokluğunla Ben başbaşayız ] .. alıntı Kendi sessizliğinde kulakları çınlayan, etten kemikten bir histir yalnızlık, hem korkak hem inatçı... Hiçbir düşüncenin kendi teorisini çürütmesine izin vermemek için, içine kapanıktır. Mutlak bir yitmişliğe giden merdivenin ilk basamağıdır, kararların alındığı bir karargah... Bundan sonrası; aynı nitelikteki adımların atılmasıyla bütüne gitme telaşıdır. Yitmişliğe gelindiğinde resim tamamlanır. Resimdeki nesnelerin tüm anlamı kişinin kendisi ile merdiven basamaklarında saklıdır. Yalnızlık da bir ilaç gibidir, kullanma talimatı içimizde gizli... Aşırı dozda (ruhu) öldürür... alıntı Hayata yenikliğim Bildiklerinizden değil. Hani varya anlatamadıklarım, Kendimin bile bilmediği, Ondan işte tüm kayıplarım. Işıklar sönük. Ben neyin nöbetindeyim. Rüzgar bile kesti öfkesini. Ben neyin isyanındayım ki hala. Sessizlik en büyük çığlık bana. Uykusuzluğumun nedeni de derin çığlıkların. Ağrılı gecemde Ey, başa çıkamadığım dertler, Toplu intihar zamanı... alıntı Yalnızlık, yaşamda bir an, Hep yeniden başlayan.. Dışından anlaşılmaz. Ya da kocaman bir yalan, Kovdukça kovalayan.. Paylaşılmaz. Bir düşün'de beni sana ayıran Yalnızlık paylaşılmaz Paylaşılsa yalnızlık olmaz.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|