![]() |
#1 |
![]() ![]() İşleri yalan iftira hakaret Okullara baskınlar yaparak öğrencilere siyasi içerikli sorular sonran BB nin müfettişleri Baltayı yine taşa vurdu Veliler tepki gösterince okuldan kaçtılar BİLFEN KOLEJİ cemaat koleji de değil Bari doğru yalan söyleseler İşleri zor tabi Asrın yolsuzluk ve rüşvet operasyonunu gölgelemeye karartmaya çalışıyorlar Becerebilirler mi? Sanmıyorum
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() sen kimden tarafsın manifesto ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() AKP'li olmayan herkesi solcu sanıyorsunuz galiba
Kimden yana olmak değil neyden yanasın Doğrudan mı Yalandan mı Mesele bu kadar basit Yurt dışında ki okullarını kapattırmak için devletlere elçi gönder telefonlar aç Yurt içinde ki okulları dershaneleri yurtları hedef al Tıpkı PKK nın yaptığı gibi Hoş kimsenin taktığı yok Yurt dışında bayrağımızı dalgalandıran TÜRK Okullarından insan neden rahatsız olur? BB'nin ruh hali karışık Kendini ve oğlunu kurtarmak için ülkeyi bile yakmaya hazır bir hali var |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() feto'nun tetikçisi manifesto..
benim kardeşim ve yeğenlerim feto'nun okullarına gidiyorlar.. kardeşim, hocalar okulda sürekli siyaset yapıyorlar, sınıfta AK Parti'ye ve başbakana hakaret ediyorlar diye bize şikayet ediyor. yeğenim de okulda haşhaşibaşına ''feto'' diyen çocukları öğretmenler duyunca hemen müdürün odasına götürdüklerini söylüyor!.. nasıl bir okulsa ülkenin başbakanına hakaret etmek serbest ama f.g.'ye feto demek yasak!.. Ak Parti sayesinde derslere başörtülü olarak girebilen gülen'ci bayan hocalar başbakan'a sövüyor.. bundan 5-6 sene önce değil derse okul bahçesinde bile başörtülü gezemiyorlardı halbuki. seneye göndermicez zaten kardeşimi ve yeğenlerimi feto'nun okullarına. daha geçen gün yeğenimi okuldan almaya gittiğimde bir öğretmenin okulun bahçesinde nasıl siyaset yaptığına bizzat şahid oldum.. siz bu milletin ve devletin içine sızmış olan hainler sürüsüsünüz!.. ama bu millet sizi besleyip palazlanmanıza izin verdiği gibi, ezip atmasını da bilir!.. Konu Özgür Suriye tarafından (03-17-2014 Saat 18:49 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Yakinen tanıdığım bir kardeşim dersaneye gitmemesine ragmen cemaatin haftalık toplantılarına çağırılıyor ve burda RTE aleyhinde birçok yalan ile birlikte o çocuklara hocalar eşliğinde videolar izletiliyor ve konular işleniyor bu konuların içeriğinde hakaretler var yalanlar var böyle iğrençleşebildiklerine inanamıyorum.Allah islah etsin.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Milletin kimi ezip atacağını zaman gösterecek
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Melih Gökçek Ankarayı kaybetti Geçen seçimlerd Murat Karayalçın karşısında bile zorlanarak kazandı Mansur Yavaş BEYPAZARINI adam eden isim Oyları birleştirdi Gökçek İçeride yüksek sesle konuşuyormuş Kaybedişimizin sebebi Erdoğan olacak diye Bu gerginlik projesi ters tepiyor Gerginliğin kaynağı bizzat Erdoğan ve ailesi AK Partililer Seçimden sonra BB'yi sorgulamaya başlayacak Nerede hata yaptık diye Seçime başlarken %50 hedefi vardı Sonra %40 lar olarak revize edildi Şimdi ise elde birinci olabilecek miyiz düşüncesi var Türkiyeyi AK Parti fanatiklerinden ibaret sanıyorlardı Yanıldıklarını çok geç anlayacaklar Ha belkide ben yanılırım Siz haklı çıkarsınız |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|