AK Gençliğin Buluşma Noktası
Köşe Yazıları Köşe yazıları burada paylaşılıyor.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 11-23-2010, 18:19   #1
Kullanıcı Adı
mücahid55
Standart Yanık taviz kokuları
Yanık taviz kokuları

Ortalık bir hareketlendi ki sormayın.

Füze ve kalkan konuları, Ege’de karasu sınırları, Kıbrıs Rum Kesimi’ne verilecek tavizler…

Hepsi birden gündeme geldi.

Hangisi hangisinin gölgesinde yürütülüyor anlaşılır gibi değil.
Şu NATO kalkanı ve füzeleri…

Kulaklarını tıkarsan, gözlerini kapatırsan, milleti de senin gibi görmez ve duymaz zannedersen, bu füzeler İran’a karşı değildir diye inanır ve savunursun.

NATO’nun diğer ortakları bas bas bağırıyor:
“Bu füzeler ve diğer tedbirler İran’a yöneliktir!” diye.
Rusyası da öyle diyor, İsrail’i de!

Dünyanın önde gelen medya kuruluşları, başta CNN olmak üzere bu sistemlerin İran’a karşı tesis edildiğini alenen söylerken, yetkililerimiz “İsim zikredilmemesini” büyük bir zafermiş gibi vermezler mi? Kulaklar tıkanmış, gözler kapatılmış gibi.

Kumanda NATO’da olmalıymış?

Ne fark eder?.. Ha ABD ha NATO!..
Açıklayın farkını da biz de öğrenelim. NATO saldırı kuruluşu mu savunma birliği mi? Bu füzeleri İran’a karşı konuşlandırmıyorsa hangi devlete karşı konuşlandırıyor. Konuşlandırdıktan sonra kumanda bizde olmayacaksa ne fark eder? Allem edip kalem edip Irak’ı tahrip etmediler mi? Afganistan’ı mahvetmediler mi?

Bu iktidarın mazisi “ikna edilmişlik” örnekleri ile dolu. Bu konuda da anlaşılan ikna edilmek üzereler.
Yunanistan ve karasularının 12 mile çıkarılması gündemi. Konu Lahey adalet divanına gitse, orada verilecek olan karar katiyen bizim lehimize olmaz. Ama Yunan basınından öğrendiğimize göre Lahey’e bile gitmeye garak kalmaksızın lazım olan “tavizler” koparılmış, Ege’nin büyük kısmında Yunan tezi kabul edilmiş. Ya da söz verilmiş.
Yine yabancı basından öğreniyoruz ki, Kıbrıs Rum Kesimi’nin uçak ve gemilerine yurdumuzu açmayı şartlı kabul etmişiz. Yetkililerimiz ise, onların da bizim gemi ve uçaklarımızı kabul edeceklerini açıklayarak haklı çıkmaya çalışmaz mı? Bu tavizler denk mi? Bunlar nasıl iddia edilebilir.

Yanık kokuları geliyor. Taviz kokuları geliyor.
Kıbrıs’ta tavizleri verdiniz de onları tatmin edebildiniz mi? Bu yeni tavizleriniz başta KKTC ni yok saymak değil midir?

Gerçi referenduma giderek zaten yok sayılmasını sağladınız.
Ama hiç olmazsa bu hatalarınızı telafiye çalışacağınıza, yeni tavizleri masaya koydunuz. Ama bilin ki onlar tavize doymaz. Onlar haçlı zihniyetiyle hareket ediyorlar. Parmağınızdan yakalamışlarsa kolunuzu, daha sonra da bedeninizi isteyecekler.
Yani bedenimizi!..
İslam dünyasına sırtımızı değil, yüzümüzü dönme zamanıdır. Yetti bu tavizler.

Kendinize gelin.


Ekrem Şama
www.ekremsama.com

 

mücahid55 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi