![]() |
#1 |
![]() Geniş Aile dizisinin 'Ulvi'si Bülent Çolak, 19 televizyon kanalının ortaklaşa yaptığı canlı yayında deprem vergisi olarak toplanan paraların nereye gittiğini sordu.
Dün akşam ilk kez yapılan ve 19 televizyon kanalının ortaklaşa canlı yayın yaparak Van'daki depremzedelere yardım topladığı programa Bülent Çolak'ın sorusu damga vurdu. Geniş Aile dizisinde canlandırdığı Ulvi karakteri ile sevilen Bülent Çolak, bağışların toplandığı programda deprem vergisi olarak toplanan paraların nereye gittiğini sordu. BU PARALAR NEREYE GİTTİ Çolak, "Bir yurttaş olarak soruyorum. Yıllardır deprem vergisi adıyla toplanan paralar nereye gidiyor merak ediyorum. Bu paralar nereye harcanıyor. Çocuk kafası gibi düşünüyorum, şeffaf olsunlar ve lütfen bize açıklasınlar. Art niyet aramadan soruyorum" dedi. Bülent Çolak'ın canlı yayında devlet büyüklerine yönelik sorduğu bu soru stüdyoda alkışla karşalandı. Milliyet
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() o kadar is makinasi calisiyor...
o kadar cadir dagitiliyor ve bunun gibi nice olaylar... bunlari gormuyor mu? ben bu soruda art niyet ararim arkadas... |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() kızılayın 50 bin çadırında iş makinalarında milyarca tl'yi arayamayız.
Sahi nerde yıllardır sömürdükleri paralar ? Açıklasınlar. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Olaya yanlış açıdan bakılıyor
![]() Mesela,toki evini kaybeden ve hasarlılar için ev yapacak,bu eve taşınacak olanlardan paraalınacakmı yoksa alınmayacak mı ona bakılmalı. Tarım bakanı inek vs. verecek,bunlardan para alınacakmı alınmayacakmı.Yeni köyler kurulacak,bunlardan para alınacak mı alınmayacak mı vs. Hoş bakanlardan birisi talihsiz bir açıklama yaptı,söylemicem onu kendime sakladım ![]() Konu Hüdaverdi tarafından (10-27-2011 Saat 17:13 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() hmmmm...
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Şimdi bu konu bir süredir gündemde, sosyal medyada olsun görsel medyada olsun bu soru soruluyor.
Maliye bakanı veya bir yetkili çıkıp, deprem için şu kadar para toplandı ve şu kadarı şu işlere harcandı diye bir açıklama yapsa hiç fena olmaz diye düşünüyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Pardon ya ... bakan açıklama yapmış, bizden önce çıkarılan bir vergi biz devam ettirdik demiş. Kendi dönemlerinde böyle bir vergi uygulamaya koymadıklarını söylemiş.
Parayıda duble yollara, sağlık yatırımlarına falan harcamışlar. Haa bu arada duble yollarla ne çok övünürdünüz, propaganda yapardınız parayı veren halk düdüğü çalan Akparti. Ne güzel bir uygulama yapmışlar dimi arkadaşlar ? Ah be sayın bakanım ahh be ... yani çocuk gibi biz yapmadık onlar yaptı diyerek zaten suçu başkalarının üzerine atma çaban yeterde artar bile. Anayasayı değiştireceksin ama bir bunu değiştiremiyorsun ha, vayyy be. Ödediğimiz diğer vergiler nerelerde kullanıldı acaba ? Neyse ya fazla söze gerek yok deprem için toplanılan vergiler, paralar uçtu gitti bunu anlamış olduk, birer bardak soğuk su içelim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() van depreminde kaç toki konutu yıkılmış ?
8 saatte gidilen yerde dahi mesafeyi 5 saate indirdiği için duble yol yatırımlarının deprem sonrası yardımla doğrudan alakası olmadığıını mı düşünüyon ? Konu İntifada tarafından (10-27-2011 Saat 21:23 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Daha düne kadar trafik kazalarinda ölenler, terörde sehit olanlardan fazlaydi ama duble yollar, eski yollarin onarimi, yeni yollarin yapimi kazalari yüzde 80 e varan oranda azaltmisdir..
düne kadar su tür mansetler vardi " Bayram bilancaso 212 ölü, 345 yarali" evet bugünde kaza oluyor ama yollardan kaynaklanan kazalar minumuma inmisdir peki bu nasil olmusdur, armut pis, agzima düs seklinde mi? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|