![]() |
#1 |
![]() 1. sorum: Yarın doğum günüm
![]() ![]() ![]() 2. sorum: bir kaç kişi gençlik kollarına üye olduğum zaman üyelikten dolayı ileride devlet memurluğu alımında sorun çıkacağını söyledi ne derece doğrudur şimdiden ALLAH razı olsun sevgili AK YÜREKLER ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() 1- Kendini götür bir de kimliğini
![]() 2 Olmaz,teröristler bile devlet memuruyken,genelevdekiler devletin memuru olarak çalışırken parti üyesi olman sorun yaratmaz chp iktidar olmadıkça ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() CHP iktidara gelemeyeceğine göre hiç bir sorum olmaz. Ak Partili olmakla çekinecek bir durum yok göğsünü gere gere Ak Partili olduğunu söyleyebilirsin. ..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Güzel kardeşim memurlar olan arkadaşlara üyelik yapılmıyor...herşey ihtimal dahilinde olduğu için...siz üye olun sakıncası yok sınava girdiğiniz vakit gider üyeliğinizi iptal ettirirsiniz..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Aaa öyle mi memurlar partiye üye olamıyor mu ? İlk defa haberim oldu,bir yaşıma daha girdim :p
Gerçi üye oldukları sendikalar parti niyetine çalışıyor ya,neyse ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Hüdaverdi böyle bir yasak yok bildiğim kadarıyla anack çalışma hayatında birçok kişi sorun ile karşılaştığından önlem babında yapmamayı yeğliyoruz...en azından bizim ilçede böyle
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Asker olanların üye olmasının yasak olduğunu biliyorum zaten oyda kullanamıyorlar,ama sivil memurların yoktur heralde.Gerçi tüm memurlar için hiç bilinmedik yasaklarda var,basına demeç verememeleri gibi ama tınlanmıyor pek bu (komutanımdan öğrenmiştim bu yasağıda oysa) :p Salla gitsin
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() teşekkür ederim ak yürekli kardeşlerim allah razı olsun
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |