![]() |
#1 |
![]() merhaba.ben ÜMMÜGÜLSÜM ATAK 20 yaşındayım ve cahil bir ailey le mücadele vererk kendimi geliştirme ve hayranı olduğum RECEP TAYYİP ERDOĞAN başkanımızn ve AKPARTİ nin izinde,ALLAH ında yardımıyla ülkeme yarrlı olacak işler yapmak istiyorum.ne yapmam gerektiğini nası bir yol izleyeceğimi bilmiyorum..yardımcı olmanızı rica ediyorum
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Merhabalar hoş geldiniz..
Cahil insan çok hepimizin etrafında. Bizim yapmamız gereken tek şey ; sabırla ve azimle doğru bildiklerimizi ve gördüklerimizi önce kendimize sonra da çevremizdekilere olabildiğince aktarabilmek. Ancak o şekilde faydalı olabiliriz kendimize ve başkalarına. Bunun dışında çok bir şey yapmamıza gerek yok. Çünkü zaten hükümetimiz her şeyin olabildiğince yolunda gitmesi için durmadan çalışıyor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Hoşgeldiniz..
Allah hepimizi farklı şeylerle imtihan ediyor..Sizide ailenizle imtihan ediyordur belki.. Eğer sorundan kastınız ailenizle olan ve dünyevi fikir uyuşmazlıkları ise ailenizin cahil olduğunu şahsen kabul edemem ama dini anlamda,hakikati inkar anlamında bir ayrılıksa bu Allah yardımcınız olsun..Ailemizde olsa bazen fikirlerimiz uyuşmayabiliyor..Dua sabır ve aizmle aşılmayacak başarı yoktur.. Tekrardan hoşgeldiniz,daimiyetten ziyade hayırlı olursunuz inşaAllah.. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() teşekkür ederim.benim başarmam gerçekten çok zor defalarca pes edecek kadar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() haklısınz umarım öyle olur
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Aramızda sizin kastettiğiniz"Ben cahil değilim"diyecek kadar akıllı kişi var mı kardeşim.?Hepimizin eksik olduğu yerler vardır muhakkak..Ancak sizin bahsettiğiniz aileniz gerçek cahillikten değil,bilgi eksikliğinden dolayı bir takım kararları yanlış veriyor olabilirler..Burda yapılması gereken şey,akl'ı selim'le hareket edip,doğruları ve gerçekleri sabırla anlatmaya devam etmek..
Birde bir takım girişimlerde bulunmak istiyorsunuz anladığım kadarı ile..Ancak bu girişiminizi Teşkilat çalışmalarında mı yoksa ailenizle veya kendi çapınızda mı hayata geçirmek istiyorsunuz.?Bunu belirtirseniz daha sağlıklı olur.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Ailenizde bilgi eksikliği olabilir; ülkenize yararlı birşey yapmak istiyorsanız buna önce ailenizden başlamalısınız gerekli bilgi eksikliğini karşılamalısınız. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|