AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-13-2009, 16:24   #1
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart ''YARSAP'' Başkanı hakkında suç duyurusu



Özgür Eğitim-Sen, YARSAV Başkanı Eminağaoğlu hakkında suç duyurusunda bulunduÖzgür Eğitim-Sen, Ergenekon operasyonu kapsamında ele geçirilen silahların kamuoyuna gösterilmesinin ardından yaptığı basın açıklamasında hükümete, emniyete ve medyaya yüklenen Yarsav Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu. Özgür Eğitim-Sen, Eminağaoğlu hakkında "Taraflı açıklamalar yapmak ve kamuoyunu yanlış yönlerdirme" iddiasıyla savcılığa başvurdu.

Öğle saatlerinde avukatı Abdullah Balta ile birlikte Sultanbeyli Adliyesi'ne gelen Özgür Eğitim-Sen Genel Basın Yayın ve Dış İlişkiler Sekreteri Ufuk Coşkun hazırladığı suç duyurusunu Cumhuriyet Savcılığı'na teslim etti. Adliye çıkışında basına açıklama yapan Coşkun, Türkiye'nin bir dönüm noktasında olduğunu söyleyerek, demokrasi, özgürlük, hukuk ve sivil düşünce alanlarında ciddi bir kırılma yaşandığını söyledi. Coşkun şöyle konuştu: "Artık Türkiye beline silah takanın vatan uğruna adam öldürebildiği bir ülke olmaktan çıkarılmak üzeredir. YARSAV Genel Başkanı yaptığ açıklamayla Ergenekonculara tam destek vermiştir. Özgür Eğitim-Sen olarak bunu içimize sindirmemiz mümkün değildir. Gelecek demokratik bir ülke için Ergenekon davasınında sonuna kadar gidilmesi gerektiğine inanıyoruz. Kamuoyunun dikkatini başka yerlere çekmeye çalışanları kınıyoruz. Eminağaoğlu, hükümeti, duyarlı medyayı, güvenlik güçlerini ve yargıçları hedef göstererek toplumda hezeyan oluşturmak ve yargıyı etkileyerek davanın seyrine müdahalede bulunmak istemiştir. Bu açıklamalarla yargı bağımsızlığına müdahaleye yeltenmek ve kaos yaratmak suçlarını işlemiştir."



(CİHAN)

 

FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım