AK Gençliğin Buluşma Noktası
Mizah - Komedi AK Parti Forum, Mizah - Komedi içeriklerimiz.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 08-31-2008, 12:37   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart YARSAV Başkanı inzibatları görünce bayıldı


Kızılay Konur Sokakta gözüken askeri inzibat arabası YARSAV'da büyük paniğe yol açtı.


Makam odasından, aracın YARSAV (Yargıçlar ve Savcılar Birliği) önünde durduğunu ve içinden karacı bir subayla iki inzibat erinin indiğini gören Başkan Ömer Faruk Eminağaoğlu "askere alınıyor' korkusuyla fenalık geçirerek bayıldı. Özel Kalem Müdürü ve sekreteri tarafından kolonyayla zor ayıltılan Eminağaoğlu'nun baygın olduğu sırada "Ben sağlam değilim, ben çürüğüm, ben çarığım, dolayısıyla çürük-çarığım. Ben peritonitim, ben bridektomiyim. Bende aşırı gaz var, gurultu var, kabızlık var, mayasıl, fistül, basur ne ararsanız var oğlu var. Üstelik çocuklarım ve evdeki yar. Yalvarırım size ey komutanlar, beni değil kızları alın askere, istemiyorum ben sülüs ve tezkere" diye sayıkladığı öğrenildi.

Ayıldıktan sonra, inzibat aracının yan binadaki özel bir dersanede üniversiteye hazırlık kurslarına katılan S.D. (28) isimli asker kaçağı için geldiğini öğrenen Eminağaoğlu rahatlayarak derin bir "oh" çekti. Ancak bu gerginliğin başkanın sinirlerini çok bozduğu ve rüyalarında bile kendini haki renkler içinde kışlada gördüğü belirtildi. Son olarak önceki gece rüyasında kendisini yazıcı olarak daktilo başında askerlik yaparken ve aralarına karbon kağıtları konmuş Ergenekon İddianamesinin tamamını yazarken gören Başkan, bu kabus dolu rüyasını Artvin Şavşat'lı hemşehrilerinden "gürcü Saime" lakaplı bayana anlattı. Saime Hanım pek içaçıcı haberler vermeyerek "siyah karbon sıkıntı demektir. Bundan sonra seni daha da zor günler bekliyor. Bence en yakın berbere gidip saçlarını şimdiden kestirsen iyi olur. Zira sana bir vakit mi desem, üç vakit mi desem çok yakında kışla gözüküyor" dedi.

YARSAV'da asker uğurlama hazırlıkları
Bu 'sinir bozucu' tabir üzerine morali daha da bozulan Eminağaoğlu'nun son günlerde makamına pek gelmeyerek Özel Kalem Müdürüne bile söylemediği farklı farklı yerlerde gecelediği anlaşıldı. Ancak durumu fırsat bilen ve başkanlıkta gözü olan bazı YARSAV yöneticilerinin, onun sık sık dinlediği 'Dem Radyo'dan 'Kışlalar doldu bugün', 'Gel teskere', 'Asker oldum piyade' ve 'Şu kışlanın kapısına' gibi asker Türküleri istedikleri ve 'bu Türküleri yakında askere gidecek olan değerli YARSAV Başkanımıza ithaf ediyoruz" dedikleri öğrenildi.

Altı okka yaparken çürüğe çıkmak
Kurumdaki muhalif kanada mensup bu grupların aleyhindeki hain tutum ve makamına oturma planlarını öğrenen 'kaçın kurası' başkanın ise karşı bir plan geliştirerek son anda askerlikten yine yırtmayı hedeflediği anlaşıldı. "Altıokka" isimli plana göre başkan, yakın ekibi ve akrabalarına kendisi için büyük bir askere uğurlama töreni düzenletecek. YARSAV önünden AŞTİ'ye kadar görkemli bir konvoy oluşturarak, 'en büyük asker, bizim asker', 'bu asker gidecek, geri dönecek', 'Ömer gider askere, alır gelir tezkere' nidalarıyla omuzlara alınacak olan başkanın uğurlanışı medya tarafından saniyesi saniyesine tespit edilecek. Ancak bu sırada planın en önemli aşaması uygulanarak arkadaşları adet üzere başkanı altı okka yapıp havaya fırlatacaklar ancak güya (!) çıkan kargaşa esnasında tutamayarak (!) düşürecekler ve gerçekten çürüğe ayıracaklar. Ama burada havaya atıp ellerinden kaçırarak düşürenlerin ustalığı çok önemli. Eğer çok yükseğe atıp yere çakılmasını seyrederlerse Başkanın gerçekten çürüğe çıkma ve ömür boyu sakat kalma ihtimali büyük. Ancak ustaca düşürürlerse hafif kırık ve çıkıklarla askerliği yeniden yırtması mümkün olabilecek.

Rıfat YÖRÜK/Habervaktim.com/Mizah

 

  Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi