07-17-2008, 21:04 | #1 |
Yaşama Sebebimsin - 3
Gözlerini ilk görüşte , karanlıklardan uyandım,
Küskündüm hem kendime , hem tüm hayata, Yaşamak istemiyordum, anlamsız ve amaçsız Sevmeyi sevilmeyi, hatta ve hatta yemeği, içmeyi, Ne olduysa sevmeyi bile hatırlattı GÖZLERİN. Seni unutmayı asla bırakmayacak BAKIŞLARIN, Hayatıma yeni yollar çizdi ,kalem KAŞLARIN Yaşamın gerçekleridir acılar, dayan dedi KİRPİKLERİN Yeni açtığın bahçemin gülleridir YANAKLARIN, Burcu burcu kokan, güllerin balıdır DUDAKLARIN, Acı lar yağmurundan koruyan şemsiyedir SAÇLARIN Hayat selinden kurtaracak umut köprüsüdür SAÇTELLERİN Baktıkça o gözlerine geçmişimi silesim gelir. Kuş olup uçamam ki , uçup varlığımı sileyim, Sönmüştü volkanım içimde ,senden başka ışık kalmadı, Bitmiştim yeniden yaşamak sebebim olmadı, Eger sebebim olacaksan , ömür boyu sevmeye degersin, Yaşama döndürmüsün , farkındamısın bilmem Başarırsan, TATLIKÜÇÜKKIZ ,Dünya ya dönsemde severim Sesini duymak,gözlerine bakmak yetiyor bana, Sana SEVGİMİ armağan etsem,kabul veya geri çevirsen Önemli degil, TATLIKÜÇÜKKIZ yaşama sebebimsin o yeter bana, İçimdeki sevgi, lekesiz, tertemiz, YÜZÜN gibi AK ve BERRAK Sana özlemim uçsuz , bucaksız İÇİMDEKİ SENİ unutmak imkansız, Bilki sensiz yaşamak anlamsız, gayesiz ve amaçsız, Sensiz yaşamaktansa hemen ölürüm , bir kez gömersin, Mezarım yol olur, kervan olur gelip geçersin, Unutma ki;; TATLIKÜÇÜKKIZ ,, SEVGİM NE ÖLÜR , ne GÖMÜLÜR… ALINTI
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|