![]() |
#1 |
![]() sevenler yalan sölemesini bilir bir defalığına ama bin kerede aldatmış olur sevdiğini
kuş uctuğu yerde rüzgar olur sevdiğim bir kızda ucupta gelse yanıma kanatlanıp beraber ucsak birlikte Aşkım diyordum sevgilim diyordum beni bende soğutturdun sebebi seniseviyorum diyipte ayrılmayı tercih ettin Denizde dalgalar bulunur biz dalgamızı denizde aramadık arayanları karşısında dalga gibi estik dadaş gibi Hayal sanma seviyorsun yalan uydurma kendini kandırıyorsun seviyorsan bir adım at Rabbin yardımcın olsun Kaşık tutmasını bilmem diyenler bugün kalem tutanlar memurlardır Entel serseri aşıktan ancak züppe olunur delikanlı Aşıktan ROMAN bulunur Bileğime ismini yazdım diyenler kalbine ismine yazandan daha mühim olcak Siyasi bir oluşum bir kaderdir ya kazanırsın ya kaybedersin sevdiklerini kaybetmeyenler bugün hep iktidardır ![]() Kimini kurt sevdası kimi güvercin kimi özgürlük işareti sevdasıdır dünyayı andınlatan elektirik ile ampul olursa karanlıkları kim aydınlatır ![]() İyiliğinden vazgecme saf temiz olanlar kalplerinden bir umut ışığı gezdiğini bilsinler pişmanım sevdiğime pişmanım aşkıma pişmanım hatalarıma tertemiz bir gelecek senin ellerinde ne duruyorsun sil baştan 5 vakit namazına başla duanı et ALLAH aşkıyla Ölüm ALLAHIN verdiği yetkidir sen öldürsende o insan ölmez canı alan Allah verende Allah benim canımı alabilirsin kötü insan Yaşıyorsam Allaha şükürler olsun
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|