AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 09-01-2010, 14:00   #1
Kullanıcı Adı
depare
Angry Yavru köpekleri nehre atan şerefsizi..!

Bu adi,şerefsiz insan müsvettesi ve bu caniliği kameraya alan adiyi bir an önce yakalayıp ağzını,yüzünü dağıtıp ellerini bacaklarını kırıp aynı yerden nehre fırlatmalarını ne kadar çok istiyorum tahmin edemezsiniz..!

Allah belanı versin nasıl kıyarsın o yavrulara adi mikrop birde gülüyor elime geçirebilsem o suratını duvar gibi dümdüz yapardım..!

Yüzü belli oluyor bulun şu şerefsizi günaha soktu Ramazan günü beni..

Köpek demişim birde o sinirle yanından bile geçemez pislik..!

Konu depare tarafından (09-01-2010 Saat 14:22 ) değiştirilmiştir..
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-01-2010, 14:04   #2
Kullanıcı Adı
akgurbetci
Allah da bir gün seni öyle nehirlere atacak sen bekle.
akgurbetci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-01-2010, 14:24   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Yorum yok,yapılamazda,anca içimde sövüp sayarım o kadar.

Bir bu yaratık evladına yaptığına bakın.

Bir de şu anne köpeğin yaptığına.

Yavruları ölen anne köpek dayanamayarak ağladı
http://facebookvideoindir.me/yavrula...ak-agladi.html

Bunu yapanın hapse girme,ceza alma gibi bir durumu söz konusu mu ?
Merak ettim.
Zevk olsun diye hayvan öldüren,toplu kıyım yapanlara ağır bir ceza verilmesi lazım,eğer yoksa bu mahluku gören sövsünsaysın vursun öldürsün.
Kız milleti hassastır,mideye 2 yumruk komaya girmesine sebeb olur..

Konu Hüdaverdi tarafından (09-01-2010 Saat 14:28 ) değiştirilmiştir..
Alt 09-01-2010, 15:00   #4
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Hayvandan daha aşağıdaki mertebede olduğu kesin.
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-01-2010, 16:30   #5
Kullanıcı Adı
Mâsivâ
uff yazık ya yavrulara
Mâsivâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-01-2010, 17:28   #6
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
olay yanılmıyorsam ingiltere'de yaşanmış. türkiye değil yani.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-01-2010, 17:30   #7
Kullanıcı Adı
akgurbetci
Alıntı:
M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
olay yanılmıyorsam ingiltere'de yaşanmış. türkiye değil yani.
Evet sanirim öyle. Facebookta videosu var hatta 'ingiltere' diye yaziyordu orda... (Izlemedim ben ama..)
Alt 09-01-2010, 17:55   #8
Kullanıcı Adı
Kadızâde Rûmi
Alıntı:
akgurbetci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet sanirim öyle. Facebookta videosu var hatta 'ingiltere' diye yaziyordu orda... (Izlemedim ben ama..)

Evet, İngiliz. Haberin detayı şu şekilde;

İngiliz kızın köpek yavrularını canlı canlı nehrin azgın sularına fırlatırken çekilen görüntüleri, dünyayı ayağa kaldırdı. Hırvatistan'da çekilen ve sosyal paylaşım sitelerinde milyonlarca kişi tarafından izlenen görüntüler, hayvanseverlerin sert tepkisine yol açtı. Genç kıza ölüm tehditleri yağıyor. İngiliz ve Hırvat hayvanseverler dernekleri, yavru köpekleri nehre fırlatan İngiliz kızın kimliğinin tespit edilmesi için kampanya başlattı. Hayvan sağlığı örgütü PETA sözcüsü, bu tür olayların çok fazla olduğunu ve her gün hayvanlara işkence yapıldığı yönünde bir çok şikayetler aldıklarını açıkladı. Sözcü, Hırvatistan yerel hayvan severler derneklerinin bu tür olaylardan haberdar olduklarından emin olmak için çalışmalar yaptıklarını iletti. Daha önce de Mary Bale isimli İngiliz kadının, sokakta gördüğü bir kediyi önce sevip sonra çöp bidonuna atarken çekilen görüntüleri tüm dünyada tepkiye yol açmıştı. Bale, benzer şekilde ölüm tehditleri alıyor.

Video
Kadızâde Rûmi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-01-2010, 18:19   #9
Kullanıcı Adı
akgurbetci
Alıntı:
Kadızâde Rûmi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet, İngiliz. Haberin detayı şu şekilde;

İngiliz kızın köpek yavrularını canlı canlı nehrin azgın sularına fırlatırken çekilen görüntüleri, dünyayı ayağa kaldırdı. Hırvatistan'da çekilen ve sosyal paylaşım sitelerinde milyonlarca kişi tarafından izlenen görüntüler, hayvanseverlerin sert tepkisine yol açtı. Genç kıza ölüm tehditleri yağıyor. İngiliz ve Hırvat hayvanseverler dernekleri, yavru köpekleri nehre fırlatan İngiliz kızın kimliğinin tespit edilmesi için kampanya başlattı. Hayvan sağlığı örgütü PETA sözcüsü, bu tür olayların çok fazla olduğunu ve her gün hayvanlara işkence yapıldığı yönünde bir çok şikayetler aldıklarını açıkladı. Sözcü, Hırvatistan yerel hayvan severler derneklerinin bu tür olaylardan haberdar olduklarından emin olmak için çalışmalar yaptıklarını iletti. Daha önce de Mary Bale isimli İngiliz kadının, sokakta gördüğü bir kediyi önce sevip sonra çöp bidonuna atarken çekilen görüntüleri tüm dünyada tepkiye yol açmıştı. Bale, benzer şekilde ölüm tehditleri alıyor.

Video

Cöp bidonu yaziyor da daha gecen internette okumustum (haber degildi bu ama) bir bayan kedi yavrusunu cöp bidonuna atmis sokak köpeklerine yem olmasin diye.
Alt 09-01-2010, 23:12   #10
Kullanıcı Adı
Cihannur
Yavru köpekleri nehre atan o vahşi kızı Allah'a havale ediyorum. Rabbim o vahşi kızın hakkından gelsin. Amin.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)