![]() |
#1 |
![]() Yavuz Sultan Selim'i oynayacak
“Yaprak Dökümü”nün Oğuz’u Tolga Karel haziran ayında yeni bir sinema filmine başlıyor. Filmde, “Yavuz Sultan Selim”i oynayacak olan Karel, “Yavuz’un seferleri ve savaşları olacak” diyor ![]() ÇOĞUNLUKLA ilişkilerinde yaşadığı ‘şiddet’ haberleriyle gazetelere konu olan Tolga Karel’den yeni bir sinema filmi müjdesi... Projenin adı “Yavuz Sultan Selim...” Karel, filmi şu sözlerle anlatıyor: “Haziranın ilk haftası çekimlere başlayacağız. Caner Vardarlı diye bir çocuk çıktı karşıma, çok inançlı. Türkiye’de böyle bir proje çekileceği için ve ben oynayacağım için çok mutluyum. 70’li yıllardan beri yaklaşık 30 yıldır bir savaş filmi çekilmedi Türkiye’de. ‘Büyük İskender’, ‘Truva’ gibi bizim olan hikâyelerimizi alıp kendine uyarladı ve dünyaya sattı. Bu beni çok üzen bir şeydi.” 2.5 milyon dolarlık bir proje KAREL filmde Yavuz Sultan Selim’i oynayacak. Babası II. Bayezid’i ise Cüneyt Arkın canlandıracak. Yeniçeri Hasan ise Doğuş olacak. Karel, film hakkında şunları söylüyor: “Hülya Avşar ve Şener Şen gibi isimlerle görüşülüyor. Çekimlerin bir bölümü Mısır’da yapılacak. Dünyaya bu işi satmalıyız diye yola çıktığımız bir iş. 2.5 milyon dolarlık bir proje ama şu anda öyle bir paramız yok. Milyonlarca doları olan firmalar var. Kimse böyle bir işe atmıyor. Yapımcılar 100 bin dolar yatırayım 5 milyon dolar para kazanayım diye düşünüyorlar.” Oğuz da benim gibi kadınlardan şefkat bekliyor “Yaprak Dökümü”nün Oğuz’u Tolga Karel oynadığı karakterle ortak noktasını anlattı: “Oğuz biraz şefkat arıyor. Benim şu an gerçek hayatta aradığım gibi. Kadınların beni anlamasını istiyorum” Oynadığı “Yaprak Dökümü” dizisindeki Oğuz karakteriyle şöhreti yakalayan Tolga Karel son dönemlerde yaşadığı olaylarla adından sıkça söz ettiriyor. Alkolik, hırçın, kavgacı biri olarak anılmaya başlayan Karel, kendisini iyi ifade edememekten şikâyetçi. Kadınlardan hiç şefkat görmediğini de söyleyen oyuncu, “Şöhret olunca havaya girmen gerekiyormuş. Havaya girmediğim için böyle herhalde. İnsanın gezmesi, içmesi, biraz serserilik yapması niye şımarma olarak yorumlanıyor ki? Ben bunu şöhret olmadan önce de yapıyordum” diyor. “Yaprak Dökümü” dördüncü sezon da devam edecek mi? Evet devam. Dizimiz bir efsane olmayı başardı. Benim anlaşmam 13 bölümdü ama 113 oldu (Gülüyor). Karakterim romanda sadece bir sayfaydı fakat seyirci sevdi ve bir şekilde tepki gösterdi. Kötü adamın üzerime yapıştığını düşünmüyorum. Leyla’ya geri döndünüz. Oğuz iyi bir adam olma yolunda yürüyor. İzleyiciye iyi olduğunuz pek inandırıcı gelmiyor? Leyla’ya karşı bir merhamet var. Oğuz biraz şefkat arıyor. Benim şu an gerçek hayatta aradığım gibi. Oğuz’la ortak noktamız kadınlar tarafından şefkat görmememiz. Benim hayatımda da böyle bir şey var. Tekme tokat gidiyoruz yani (Gülüyor). Neden öyle? Bilmiyorum ben gerçekten ilişkilerimde şefkat arıyorum. Kadının beni anlamasını istiyorum, sıcaklığını arıyorum. Bahçeniz, çiçekler, ağaçlar, köpek, kuşlar inanılmaz huzur verici. Bana ‘Tolga seni Cihangir’de bir çatı katında, rock dinleyen, bohem yaşayan biri olarak düşünüyoruz” diyorlar. Ben metropol adamı değilim. Doğanın içinde olmayı seviyorum. Bir eve giriyorum mesela çiçek yok. Ne acı bir şey. Minimalist hayat yaşayanlara acıyorum. Kendinizi doğru ifade edemiyor olabilir misiniz? Evet kesinlikle öyle. İnternet sitelerinde benimle ilgili tepkileri çok önyargılı buluyorum. Onlara üzülüyorum ama şuna inanıyorum. Beni gerçekten seviyorlar ama itiraf edemiyorlar. Ben gerçekten olduğum gibi bir adamım. Yüzüme bir maske takmıyorum. Kavgalar, hırçın ve asabi tavrınız iş anlamında size olumsuz yönde yansıyor mu? Hiç alakası yok. Akıllı bir yapımcı bunu düşünmez. Tolga’nın performansı nedir diye araştırır. Rol bulmak ya da iş bulmak anlamında hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Sadece özel hayatım noktasında beni bir kalıba koymaya, törpülemeye çalışıyorlar. Ben de onu kabullenemiyorum. Alkolik olduğunuz, uyuşturucu kullandığınız yazılıp çizildi. Alkol tedavisi görmedim. Benim alkolüm haftada bir 10 günde birdir. Bazen insan kontrolsüz olmak istiyor. O kontrolsüz anlarımda yakalanıyorum ve öyle bir tablo çiziliyor. Alkolik değilim. Uyuşturucunun gerçekten karşısında bir insanım. Uyuşturucunun yakınından bile geçmem. Ayşe ile denedik baktık ama olmadı İki yıl birlikte olduğunuz Öykü Çelik kendisini Ayşe Özyılmazel’le aldattığınız için barda sizi tokatladı mı? O tokatın Ayşe’yle ilgisi yok. Sebebi kıskançlıktı. Bir mekândaydık ve bir hayranım gelmişti sohbet ediyorduk. Arkamı döndüğümde bir baktım Öykü uçarak geliyor (Gülüyor). Mekândan çıktığı zaman açıklama yapmasaydı olay çok fazla büyümeyecekti. Yakışmadı ona. Ayşe Özyılmazel’le birlikte misiniz? Ayşe çok hoş bir kız ama olmaz. Olamadı da zaten. İki zor insanın bir araya gelmesi zor bir durumdu. İki cambaz bir ipte oynamaz. Birilerinin alttan alması gerekiyor. Ayşe arkadaşım görüşüyoruz. Denedik baktık olmuyor. Evlenme fikri size uzak mı? Aslında benden birkaç tane dünyaya gelmesini istiyorum. Bir tane Tolga yetmez (Gülüyor). Ben de evlenmek istiyorum artık. Babamı Cüneyt Arkın oynayacak Yeni bir sinema filmi projeniz var. Yavuz Sultan Selim projenin adı. Haziranın ilk haftası çekimlere başlayacağız. Caner Vardarlı diye bir çocuk çıktı karşıma çok inançlı. Türkiye’de böye bir proje çekileceği için ve ben oynayacağım için çok mutluyum. 70’li yıllardan beri yaklaşık 30 yıldır bir savaş filmi çekilmedi Türkiye’de. Yabancılar “Büyük İskender”, “Truva” gibi hikâyeleri alıp kendine uyarladı ve dünyaya sattı. Bu beni çok üzen bir şeydi. Bu proje geldiğinde uçarak atladım. Yavuz Sultan Selim gerçek bir hikâye. Yavuz’un seferleri ve savaşları olacak. İnşallah yüzümüze bulaştırmadan tarihimizi anlatan Osmanlıyı anlatan bir şeyi dünyaya satmaya çalışacağız. Siz hangi rolü oynayacaksınız. Projede başka kimler olacak? Ben Yavuz Sultan Selim’i oynayacağım. Babam İkinci Bayezid rolünü Cüneyt Arkın oynayacak. Doğuş Yeniçeri Hasan rolünde. Hülya Avşar ve Şener Şen gibi isimlerle görüşülüyor. Çekimlerin bir bölümü Mısır’da yapılacak. Dünyaya bu işi satmalıyız diye yola çıktığımız bir iş. 2.5 milyon dolarlık bir proje ama şu anda öyle bir paramız yok. Milyonlarca doları olan yapımcılar, firmalar var. Kimse böyle bir işe atmıyor. Yapımcılar 100 bin dolar yatırayım 5 milyon dolar para kazanayım diye düşünüyorlar. İlknur TAŞ
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|