![]() |
#1 |
![]() Hiç ölmeyecekmiş gibi yaşayan insan, bu dünyadaki süresi dolduğunda heybesinde ne götürür ki rabbine? Mevki ve makamını mı, dünyadaki sevdiklenini mi, para ve zenginliğini mi...
Peki mezar taşınız nasıl olsun istersiniz? Böyle mi? ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us
![]() Konu Katade tarafından (03-17-2011 Saat 13:19 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Yok artık
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Türkçe sela Kur'an la gömün la beni
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() He lan toprak örtmeyin üstüme kuşlarımın tüğlerini yolun onlarla kapatın üstümü iyi fikir ha dur ekleyim vasiyetime hemen.
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() bu ne yav
![]() öteki tarafta mesleklere göremi muamele var ![]() siz profsunuz şöyle buyrun efendim ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Allah herkese ameliyle muamele edecek. Ahirette adam kayırma yok torpil yok mezar taşına istediğin kadar makamını mevkini yazdır git hangi hocanın elinden tutarsan tut kafanı başını nereye sürersen sür sana faydası yok. Sana faydası olan amelindir. Biz dünyada torpilciliğe karşı savaşırken birileri kalkmış ahirette torpil bekliyor
![]() Çok beklersin... Her sakallıyı hoca zannederdim küçükken ... Yaradılmışları kulları haşa Allah'la bir tutanları hoca bellemişiz yıllarca... Sırf bunun için ilahiyat okumaya karar verdim. Allahın dinini bozmaya çalışan sakallılara fırsat vermemek için... |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() yörü be furkanım kim tuttar seni...
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |