AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 12-18-2008, 17:09   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Thumbs down ''Yemekteyiz''programını VE SHOW'u Kınıyorum!
Zaman zaman çeşitli kepazeliklere ve reziliklere imza atan şhowun son kepazeliği ''yemekteyiz''programı oldu!Miletimizin yemek kültürü ve değerleri ile adeta dalga geçilen bu programı yayınlayan şhowu da esefle kınıyorum.

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-18-2008, 17:16   #2
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Şahsen ilk programını izledim çok üzüldüm bu insanlara acab evlerinde her akşam bu tarz yemekler mi yiyorlarda bu kadar eleştiri yapıyorlar? Yada evi olmayan,kuru ekmeği bile bulamayan günlerce aç gezen insanlardan haberleri yok mu? Çok Yazık....
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-18-2008, 17:26   #3
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Reiting ve para uğruna insanoğlu artık en önemli değerlerini bile harcıyabiliyor.Dua edelim bu insanlar için.
Alt 12-18-2008, 17:38   #4
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Bir bölümünü izlemiştim. İnsanların para ve puan için nasıl samimiyetsiz, içten pazarlıklı, iki yüzlü davranabildiklerini gördüm. Tüm Türkiye'ye yayılacaklar galiba. Bir iki sefer izlenir ama devamlı izlemek pek mantıklı değil.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-14-2009, 17:08   #5
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Hala devam etmekte olan abuk sabuk programın malesefki bende hayretle izliyorum.Adana ilinin katıldığı yarışmanın yeni programında adanalı yarışmacılar en başından reyting uğruna şartlandırılmış,her türlü cambazlığı yapmaktadırlar.Özelikle mütedeyyin görünen bir yarışmacının masada kadeh kaldırmamasını eleştiren yarışmacılar,bununda bir reyting izlenimi verdiği ortada..!Avrupa yakasında ki Dursun'nun değim yerindeyse;beğenmediyseniz,zıkkım olsun sözü,yerinde olsa gerek..
Alt 01-14-2009, 17:32   #6
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Birbirimizi Yemekteyiz
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-15-2009, 17:09   #7
Kullanıcı Adı
Ak_Melek
bende kınıyorum vede çok saçma buluyorum.bir tek o kalmıştı oda tam oldu.insanların önlerine gelen nimetler hakkında söledikleri şeyler çok üzücü.birbirlerini eleştirmek için ellerinden geleni yapıyorlar.bence müslaman bir yapı taşımıyor kesin gayrimüslüm icadıdır. "KENDİ MESELELERİNDE DALGIÇ , BAŞKALRININ MESELELERİNDE DALGIN OLUN... F.G "
Ak_Melek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-15-2009, 17:25   #8
Kullanıcı Adı
Akl-ı Selim
Milli ve dini değer dünyamızı yansıtmayan ve toplum olarak sinelerimizde farkında olmaksızın dejenerasyon yaratan bu programı ve yapımcılarını alet olanlarla beraber esefle kınıyoruz.Eşim ve ben
Akl-ı Selim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-15-2009, 17:30   #9
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Açıkçası toplum olarak böyle maganzinsel içerikli programlara hayarnlık duyup,ve en tehlikesi hayatımıza idrak etme noktasına bile getirebilmekteyiz..!
Alt 01-15-2009, 17:33   #10
Kullanıcı Adı
MERKAM
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Birbirimizi Yemekteyiz

BU GÜZELDİ
MERKAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
rezalet, yemekteyiz, şhow

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)