AK Gençliğin Buluşma Noktası
Beyin Fırtınası Beyin Fırtınası yapıyoruz... Herkes içeri.

Stil
Seçenekler

Alt 11-05-2007, 15:17   #1
Kullanıcı Adı
HOGE_MERA
Standart Yeni Bir Harman..
Anahtar, şemsiye, semaver..

İlginç ve güzel harmanlar bekliyorum. Hadi kolay gele..

HOGE_MERA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-05-2007, 17:32   #2
Kullanıcı Adı
Nazende
Evimizdeki pek çok eşya antika,tıpkı büyük ananemden kalma bakır semaverimiz gibi.
Ne günler geçirmiş bu semaver,o ahşap konağın cumbasında sohbet edilirken kimlere ikram edilmiş içinde demlenen lezzetli ,kokusu bambaşka olan sıcacık çaylar..
Şimdi semaverimiz bize eski günlerin yadigarı.Fanusların süslediği oymalı konsolumuzun içinde duruyor annem ona o kadar çok değer veriyor ki,onu kilitli olan bölüme koymuş, eski eşyalarınız varsa bilirsiniz pek çok gardırop ve konsolun anahtarları vardır bizimkide öyle işte.Geçen gece saat bayağı ilerlemişti içeriden bir ses duydum ve merakıma yenilerek sessizce odaya yürüdüm annemin elinde konsolun anahtarı vardı yavaşça anahtarı çevirdi ve konsoldan semaveri çıkarttı o kadar dalgın ve düşünceli görünüyordu ki belliki eski günlere gitmişti."Zaman ne kadar da hızlı geçiyor,en sevdiklerimiz bize küçük bir elvedayla giderken onların anılarını yaşatan bir kaç eşya kalıyor geriye ne garip" dedi.Annem'in yanına yaklaştım "anne bana o eski günleri anlatırmısın?" dedim.Annem anlatmaya başladı maziyi çok güzel bir çocukluk geçirmiş bahçelerde meyve ağaçlarına çıkarmış hep, bir gün ağaçtan düşmüş bileği incinmiş yatakta istirahat ediyor dedem ona sürpriz yapmak için kırmızı çiçekleri olan fırfırlı bir şemsiye almış,annem o kadar mutlu olmuş ki bileğinin acısını filan unutmuş.Annem "ben hala o şemsiyeyi saklıyorum bir gün tavan arasına çıkalım ve onu sana göstereyim"dedi.Konuşmaya dalıp saati unutmuştuk ve yataklarımıza dönmenin artık vakti gelmişti...
Nazende isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-05-2007, 18:08   #3
Kullanıcı Adı
HOGE_MERA
Çok güzel, emeğine sağlık. +1 Gerçek yaşamından bir kesit mi diye hala düşünüyorum.
Alt 11-05-2007, 18:55   #4
Kullanıcı Adı
Nazende
Çok teşekkür ederim,bir kısmı gerçek ama kalan kısmı hayal dünyamdan..
Nazende isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-05-2007, 18:59   #5
Kullanıcı Adı
erenon
nostalji
erenon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-05-2007, 23:22   #6
Kullanıcı Adı
sedef
nazende eline yüreğine sağlık teşekkürler çok güzel hazırlamışsın ;)
sedef isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-06-2007, 00:34   #7
Kullanıcı Adı
sidre

...Elimde tek bir anahtar bekliyorum çaresiz umudumda pek ama yinede düşünüyorum düşler kapısı ahh bir açılsa diye ..
açılsada yağsa umutlar gülücükler sevdalar şemsiyesiz yürüsem altında mutluluk fırtınasının son bulsa yarınsız acılarım sonra demlesem senden kalan semaverde çayımı umutlarımı yastık sevdamı fincan yapsam ağlasam haykırsam ..
yaşlarım göl olsa uzansam koynuna mehtabı izlesem yüreğimi sersem ayaklarına beklesem ..
sonra sen dönsen yüzümde güller tomurcuklansa dallarında şiirler olsa ..
ahh sen bir dönsen açılsa düşler kapısı....
sidre isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-06-2007, 00:59   #8
Kullanıcı Adı
.::RuKaL::.
Elimde dostuğa açılan kapının anahtarı olan samimiyetim..Sevmektir dostluklarımın yıkılmaz kalesi..Semaver çayı gibidir dostlarım..Soğuk havalarda çay bardağımla ellerimi ısıtır gibi bulutlu günlerime güneş gibi doğar dostlarım..Bazen bir şemsiye gibi açılırlar umutsuzluk yağan günlerime..Dostluğun sırrıdır bu üç kelime..Sevmek,samimiyet ve fedakarlık..

Bu kadar oldu.. : :
.::RuKaL::. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-06-2007, 13:56   #9
Kullanıcı Adı
HOGE_MERA
Sidre ve Rukal güzel harmanlamışsınız arkadaşlar, emeklerinize sağlık.
Alt 11-13-2007, 17:20   #10
Kullanıcı Adı
HOGE_MERA
Başka harman yok mu yahu? Bu kadar zor olacağını tahmin etseydim daha kolay kelimeler seçerdim.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)