![]() |
#1 |
![]() Secimlere 7 ay gibi kisa bir süre kaldi sizce ak parti secimlerde degisim yapmalimidir, ne kadar milletvekili degismelidir, hangi bakanlar aday gösterilmemelidir..
hangi milletvekillerinin yildizi parliyor, hangi milletvekillerine yeni dönemde bakanliklar verilmelidir?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() zaten oluyor...
sormaya gerek yokk... tepeden, eteğe kadar herşey değişiyor... değişemeyen tek şey forum... |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ben kendi adima bazi isimlerin dinlendirilmesi gerektigini düsünüyorum ayrica devamsizlik yapan milletvekillerini basbakanimiz cizecek gibi duruyor..
özellikle suat kilic, ahmet davutoglu, ali babacan, bekir bozdag yeni dönemde partimizde öne cikan isimler olacak gibi görünüyor.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ertuğrul günay
kürşat tüzmen cemil çiçek vecdi gönül bu isimlere yol vermek gerekir diye düşünüyorum... |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
basbakanimiz bu secimde en az 30 tane 25 yas ve üstü genci secilecek yerden aday göstecekmis o acidan bence gencler cesaret göstermelidir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Yav o değil de Bekir Bozdağ'a karşı acaip bi sempati duyuyorum,hakkat merak ettim şimdi neden :|
düzenleme: o da yozgatlıymış ondan galiba :p |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() partide değişim olabilir, bende olsun taraftarıyım..
çizilmesi gerekenleri başbakan biliyor zaten ama forum seçime 7 ay kala hala seçimle ilgili bir içraat yok.. öncede yazdım partimizi daha ileriye taşımak için.. forumda seçim moduna girmeli, yapılan hizmetler- yapılması gerekenler-halkın istekleri-partinin seçim proğramı v.s bunlarla ilgili konular açılsın.. zamanı birazda bunlara ayıralım.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
gerci sadece forum degil sanal olarak secimlere hazir degiliz, facebook, twitter, forumlar, haber siteleri iyi kullanilmiyor bencede organize bir sekilde secimlere yönelik calismalar yapilabilir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|