![]() |
#1 |
![]() "Ataköy'de Cüppeli provokasyonu" diye başlık atıp bir cemaati provakatör olarak göstermeye ve lanse etmeye çalıştığı için Yeni Şafak Gazetesini protesto ediyor bundan sonrada okumayacağımı belirtmek istiyorum herkeside bu protestoya davet ediyorum .
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Yeni Şafak'ı tebrik ediyorum yazdıklarının altınada imzamı atıyorum, 10 numara haber yapmışlar eğer gerçekten cüppesiz, sarıksız, çarşafsız gelmeyin diye halkı çağırıyorlarsa..Tam yerinde ve zamanında bir haber. evet 28 şubat sürecindede birilerinin eliyle kurulmuştu böyle tezgahlar sonra DGM ağır ödetmişti. Bugün DGM'nin yerine yargıtay başsavıcısı var. Tam kazanma kuşağına gelinmişken bu sorunda birileri herşeyi berbat edecek şeyler yapıyor ve Yeni Şafak'ta uyarıyor. Zaten provakatörler ortalığa salındı ilköğretime başörtüsüyle girenlerden başka çarpıcı haberlerde geliyor yakında, göreceksiniz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#6 |
![]() 2 tane milli görüşçü yanyana geliyor ve bir şeyi doğru düzgün anlayamıyor, daha kendi tuttukları partinin nasıl eskiden kapatıldığını bilmiyorlar nasıl bir ülkede yaşadığımızdan dahi haberleri yok, bu yazdıklarınız bunu gösteriyor. Bende en az sizler kadar dini özgürlüklerin gelmesini istiyorum, bu zulümlerin artık kaldırılmasını istiyorum. Zaten Yeni Şafak'ta bunu istediğinden bu haberi yapmış. Şu sırada böyle bir gövde gösterisi gelinen bu noktayı gerisin geriye götürür. Hiçmi düşünmüyorsunuz o organizasyondan sonra gazeteler nasıl çıkarlar TV'lerde neler gösterilir, CHP ne der yargıtay başsavıcısı ne der. gazetenin provakasyon diye yazması tartışabilir, o organizasyon bu sorunun çözülmesine büyük olasılıkla zarar verir.
Size bir hatırlatma yapayım, AK Partiye kapatma davası açıldığındaki en büyük delil, Erdoğan'ın AİHM'ye yönelik başörtüsü konusunda 'onlar ne bilir, ulemaya sormak lazım' sözü ! Sizler bu zihniyetteyseniz hala, kapatma davasına delil ambarı olarak yaşıyorsunuz demektir ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() 3 günlük dünyada bu kadar fırıldak olmaya gerek yok
M.Yazıcıoğlu Yaklaşık 1 seneden beri üzerinde çalışılan bir organizasyon böyle samimi ve hakikaten islamı en güzel şekliyle yaşamaya çalışan insanları örnek alacaklarına kalkmış provakatör ilan ediyorlar. Nuray canan bezirgan hanıma provakatör damgası yapıştırdıkları gibi |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Allah Resulü buyurdu:
“Mümin bir delikten iki defa ısırılmaz.” 28 şubatta Kudüs'e özgürlük gecesimiydi neydi o yapılmıştı. Ondan sonra neler neler olmuştu gidin bir öğrenin. AK Partideki bir kongrede başörtülüler ayrı erkekler ayrı oturnası kapatma davasında bölündük diye yansıdı. BDP'lilerin mitinglerinde içlerine provakatörler karışıyor ve polise etrafa ne gözü dönmüşçe saldırıyorlar. O organizasyondada içeriye Hizbullahçılar, İBDA-C'liler karışabilir ve attıkları sloganlar TV'lerde gösterilir gelinen noktadan geriye dönmek zorunda kalınır. Ama bunu milli görüşçülerin anlamasını beklememek lazımmış geç gördün bende |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
bu sinmişlik göstergesidir... üzerimize geliyorlar bize baskı uyguluyorlar diye müslüman kardeşimize destek mitingi düzenlemeyelim öylemi... gazeteleri,kanalları,büyük destekçileri olan diğer dindar çevreler bu mitinglere destek verse belkide bu kadar baskı görmez muhafazakar insanlar... |
||
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|