AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-30-2009, 16:35   #1
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart Yeniden şanlı tarihimize doğru!



Habervaktim Genel Yayın yönetmeni Yener Dönmez, canlı yayında Lalegül FM'de Başbakan Erdoğan'ın Davos'taki çıkışını değerlendirdi. Dönmez, "Şanlı tarihimize yeni bir sayfa daha eklendi. Bu duruş altın harflerle tarihin beyaz sayfalarında yerini alacaktır" dedi.Lalegül FM'de Başbakan Erdoğan'ın Davos'ta İsrail Cumhurbaşkanı Peres'e rest çekemesi ve sonrasındaki gelişmeleri değerlendiren habervaktim.com Genel Yayın Yönetmeni Yener Dönmez, "Şanlı tarihimize yeni bir sayfa daha eklendi. Bu duruş altın harflerle tarihin beyaz sayfalarında yerini alacaktır" dedi.

Daha önce de sıklıkla katliama en etkili cevabın Türkiye tarafından verildiğini dile getirdiğini hatırlatan Dönmez, sözlerini şöyle sürdürdü: "Lakin bunun daha da ötesi olmalıydı, daha da ötesi olmalıydı. Ve sayın Başbakan, bu gece bunu da yaptı. Tüm dünyanın gözü önünde bunu yaptı. Tebkir edilecek, takdir edilecek bir duruş sergledi. Tüm halkın duygularına tercüman oldu. Onun için bayraklarını kapan tüm vatandaşlarımız Atatürk Hava Limanı'nda coşkulu bir kalabalık oluşturdu."

"Biz de habervaktim.com olarak tüm gelişmeleri Türkiye'den ve dünyadan saniye saniye okuyucularımıza aktardık. Çok anlamlı bir geceydi" diyen Dönmez, gelen yorumlardan bunun çok iyi anlaşıldığını belirterek, "Ağlayanlar, sevinç gözyaşları, coşku, hepsi bir arada yaşandı. O kadar çok yorum geliyordu ki, yorum onay editörlerinin sayısını iki katına çıkartmamıza rağmen yorumlara arkadaşlarımız yetişemedi. Böyle unutulmaz bir geceyi milletimize yaşaddığı için Sayın Başbakan'ı bir kez daha kutluyorum" diye konuştu.

Türkiye'nin sıradan bir ülke olmadığının da altını çizen Dönmez, "Tarihi ve stratejik önemi bakımından kıtaları birleştiren bir kara parçası" dedi ve ekledi: "Türkiye'nin ve İslam dünyasının beklentileri yerine getirilmiştir. Acıları dindirmede bir nebze de olsa katkı sağlamıştır. Bölgede insiyatif alma açısından yeniden şanlı tarihimizin habercisi niteliğindeki bu gelişmeyi çok önemsiyoruz. Tarih bilincinden yoksun Başbakan'ın bu yerinde çıkışını Yahudi ağzıyla eleştirenleri de insafa ve izana davet ediyoruz."






habervaktim.com

 

FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım