Alıntı:
tamer60 Nickli Üyeden Alıntı
Ak Parti Kurulduğundan Bu Günü Kadar Yaşım Çok Büyük Bir İnsan Değilim Ama Savunmaya Çalışan Bir Gencim.Tokat Erbaa İlçe Teşkilatında Yapılan Seçimlerde Çok Sevmiş Olduğum Adnan DOĞAN Bey'in 2004 Yerel Seçimlerde İl Meclis Üyeliğine Seçilmiş ve Yeni Yapılan Teşkilat Toplantısında Üyelerimiz Tarafından 2009 Yerel Seçimlerinde Aday Olması İçin 1. Seçilmiştir.Tokat Valiliğimiz Tarafından Hizmetlerinden Dolayı Övgüyle Bahsedilen Bir İnsanın Hakettiği Bir Şey Elinden Alınarak Aday Gösterilmedi.Tabiki Yönetim Kurulum Daha İyi Bilir Ama Hakkının iyede Edilmesini İstiyorum.Tartışma Bölümümüzde Sizlerle Paylaşmak İstedim.Umarım Kabalaşmamışımdır.Saygılarımla...
|
sevgili dostum sana sadece şunu söyleyeyim akpartimizin yerel seçimlerde ki politikasını anlamak gerçekten çok zor..çünkü aday adayı birçok kişi çıkıyor ve bunlardan sadece bir tanesi aday oluyor..bundada ilçe yönetimlerinin isteği pek önemli tutulmuyor anladığım kadarıyla..çünkü genel şikayetler bu yönde..bende akparti için yıllardır yapabildiğim kadarıyla birşeyler yapmöaya çalışıyorum fakat yerel yönetimlerde işler çekirdekte değil merkezde bitiyor..eğer haddimi aştıysam özür dilerim ama ilçemde merkezden gelen birisi yüzünden 5 yıl yerinde saydı ve şimdide akpartiye seçim kaybettirecek bu adam...saygılar