![]() |
#1 |
![]() Forumumuzun yetkilerine gerçekten teesüflerimi bildiriyorum...
Bu forumumuzun sık sık açılıp kapanmaları git git şevk kırmaya başladı... Zaten aktif olan çok fazla üye yok bu gidip gelmelerde aktif olanlarıda koparıyo forumdan...
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Kesinlikle katılıyorum Akıncı Yeter artık bu kadarda olmaz !
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Elbet sebebi vardır.Benim düşüncem,bu tür şeyler devam edecek ise forum tümden kapatılsın.
Eğer geçici bir sorun ise açıklama yapılsın ki bir sonrakini bilelim. Yer ilimlerine dünya kadar haber topladım ama artık modası geçti o haberlerin ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() valla ben başka forumları bu yüzden sildim bir acıklama olmalı ....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() YETER YA
NEDİR BU BECEREMİYORSANIZ GİDİN EN AZINDAN AKPARTİFORUM.COM domainini özgür bırakın Bu NE REZALET.. AÇ KAPA SANAL ALEME MASKARA ETTİNİZ AKPARTİFORUM'u Bir forumu AÇIK TUTMAYI BECEREMİYORSANIZ bu forumu ne diye açıyorsunuz Konu unnamed tarafından (05-31-2010 Saat 01:30 ) değiştirilmiştir.. Sebep: eleştiri yaparken, daha dikkatli olalım... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bence aşırı tepki göstermeyin...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Yahu ne aşırı tepkisi
Forum günlerdir kapalı Ağalardan hala bir açıklama yok Forumdan haberler duyuruar bölümüne bakıyorum Neden kapalıyız ne oldu öğrenmek için TEK SATIR yazı duyuru yok Üyeler umurlarında değil demek ki Kafalarına göre takılıyorlar 365 günün 360 günü kapalı bir forum Daha nasıl tepki verilmeli ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Arkadaşlar forumda bu konuda artık ciddi anlamda adım atmış bulunuyoruz,sponsor hostlarla devam edilmeyeceğini anlayıp ücretli ve kaliteli bir sunucuya geçmiş bulunmaktayız,bu konunun ciddi anlamda düşünülmesi ve karara bağlanması zaman almıştır,ayrıca panel farklılıkları ve veri kaybına engel olmak için yapılan çalışmalar tekrar aktif olma süresini uzatmıştır,şundan emin olunki artık ya sorunsuz gidecek,yada gidecek . Maddi manevi her konuda ne gerekiyorsa yapmaya çalışacağız.ARTIK SPONSOR SUNUCU İLE DEVAM EDİLMEYECEKTİR.
Eleştirilerinizde haklısınız ama özellikle kırıcı olmamaya özen göstermenizi rica ediyorum. Yeni dönem umarım hepimiz için hayırlı olur . |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() işte bunun için aşırı tepki göstermeyin demiştim...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|