01-01-2012, 14:10 | #1 |
Yılbaşı kutlaması...
arkadaşlar ben yılbaşı felan kutlamadım ve kutlanmasında karşıyım..
bizler osmanlı torununa yakışır bir şekilde kendi gelenek göreneğimizi yaşatmalıyız....
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-01-2012, 14:13 | #2 |
Leyla İle mecnun da çok güzel kutladılar.
''Ne oldu şimdi ? Girdik mi ? Eee napıcaz ? Hadi dağılalım'' Yarıldım valla Uyucaktım ne güzel,3 arkadaş bastı evimi,maç muç oynadık,filme koydular ben çoktan uyku aleminde fink atıyordum Zaten Okan'ı izledim her zaman olduğu gibi,bir yanda maç diğer yandan Tv8,Halil Sezai vardı,soktu zaten beni triplere Yani,2 gün önce neyse,5gün önce neyse,15 gün,50,150,200 gün önce neyse,dün de benim içi oydu. Arkadaşlara dedim 'la haberlere bakayım tecavüz taciz var mı' diye,aklıma yıl başı diyince sadece tecavüz taciz geliyor çünkü. Bağdat caddesi mi ne yağmur altında eğlenen salakları gördüm ibret aldım Yılın sonunu küçümseyen yok Konu Hüdaverdi tarafından (01-06-2012 Saat 20:02 ) değiştirilmiştir.. |
|
01-01-2012, 14:17 | #3 |
Bu konuda size katılıyorum kardeşim... sadece kendimizn yaşatmaya çalışması yetmiyor artık... ulaşabileceğimiz kadar bilgilendirme yapmak gerek...
|
|
01-01-2012, 14:21 | #4 |
|
|
01-06-2012, 13:49 | #5 | |
Alıntı:
Emekliye memura %2 milletvekili emeklisine %100 zam yapanları sorgula. Pankart açtı diye içeride aylarca boşu boşuna yatanları sorgula. Dolandırıcılıktan giren ama cart diye tahliye edilen Cahit Akman'ı sorgula. Öğretmen olmadığı için boş geçen derlerde ücretsiz öğretmenlik yapmak isteyen milletvekiline "hayır sen milletvekilisin olmaz" diyen ama Hakan Şükür'e "yorumculuk yapabilirsin" diyen zihniyeti sorgula. Osmanlı torunuymuşmuş ... Osmanlı torunuysan bunlara kafa patlat. Yok yılbaşıymış, yok siyonizmmiş, yok Kemalizmmiş ... kıl tüy işlerden başka bi işe kafanız çalışmıyor. Boş işlerle uğraşmayı bırakın. |
||
01-06-2012, 17:07 | #6 |
sen önce bi kemalizmi sorgulada...
sonra ahkam kesersin millete oldu mu |
|
01-06-2012, 17:28 | #7 |
Sol elinde piyango bileti,sağ elin de ayet
ortada kalmış bizim hidayet sağa cevir yok, sola çevir yok katmış önüne hindiyi dört nala koşuyor evine ,bizim şuursuz hidayet. |
|
01-06-2012, 19:20 | #8 | |
Alıntı:
Ben ne yazmışım sen ne cevap yazmışın ... haybeye vıdı vıdı yapmışsın. Madem yorum yapacak donanımın yok çekil bi kenara seyret, komik duruma düşme. |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|