![]() |
#1 |
![]() ya ben protesto ediyorum o kadar ugraştım o kadar mesaj çektim yeni üye görünüyom ve yıldızlarım gitti
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bende yıldız isterim
![]() pek hakkım değil ama :-\ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() merve o ne demek şimdi burada yazan herkesin o yıldızlarda hakkı var ben idealistgenc ten bahsediyorum orada 250 mesaja ulaşmıştım burada daha çok yazmam gerekiyo
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
sen ordaki yıldızlarını istiousun =) bende yıldız istedim ama ne burda ne orda 250 mesaja ulaşamadım ;) yani şimdilikk yıldız benim hakkım değil ;) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() bu yıldızlar ne oluyor biri banada anlatsın...yabancı kaldık bu konuya..Hem fenerbahçeliyiz hemde yıldızımız yok olacak işmi
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() yok bu yıldızlar bak isminin altında var bi tane biz muhammetle daha fazla olmasını istiyoruz neyse boşver
![]() fenerbahçe konusuna gelince formanı giy kardeşim onun üzerinde çok yıldız var ;) benimkinde üççççç tane :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() merve olmadı şimdi ne yapacan fener formasının üstünde ki yıldızları gel galatasaray forması giy orada kabarık kabarık 3 tane yıldız var 4 doğru yol alıyo yıldızlar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() hayır muhammet 4 e dogru giden tek takım var oda FENERBAHÇE ;)
bu arada gese forması giymeye gelince öldür beni ama bunu söyleme olur mu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() bravo merve işte gerçek Fenerbahçelilik budur..Arkadaş senı beşiktaşlı sandı herhalde...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|