AK Gençliğin Buluşma Noktası
Beşiktaş (BJK) AK Parti Forum Beşiktaşlılar !

Stil
Seçenekler

Alt 05-02-2011, 23:30   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Yılın ilk bombası Beşiktaş'tan

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, ilk transferini gerçekleştirdi.

Siyah Beyazlı kulübün futbol komitesi, yaklaşık 15 gündür temas halinde olduğu Trabzonspor'un 29 yaşındaki defans oyuncusu Egemen Korkmaz ile 4 yıllığına anlaşmaya vardı. Bu sezon sonunda Trabzonspor ile sözleşmesi sona erecek olan Egemen için bonservis bedeli vermeyecek olan Siyah Beyazlı kulüp, tecrübeli futbolcuya yıllık 1.2 milyon Euro ücret ödeyecek. Egemen Korkmaz, 1999-2000 sezonunda profesyonel kariyerine Balıkesirspor'da başlamıştı. Daha sonra Kartalspor forması giyen Egemen, 2002-2008 yılları arasında Bursaspor formasını terletti. Son üç sezondur da Trabzonspor forması giyen Egemen, bu sezonun bitminin ardından Beşiktaş ile resmi mukaveleyi imzalayacak. DHA

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-02-2011, 23:34   #2
Kullanıcı Adı
Eşref
Beşiktaşımıza hayırlı olsun +
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-02-2011, 23:39   #3
Kullanıcı Adı
Mavera
daha kesin birsey yok bjk yönetimi ve bizim yönetim yalanladi ama bu saate kadar anlasamadigimiza göre sene sonu kesin gerceklesir..
egemen öyle ahim, sahim topcu degildir ama takim icin herseyi yapar, mücadele eder yani ruhu yetecek bir tipten oyuncudur..
eger giderse kendisine yaptigi hizmetlerden dolayi tesekkür eder, bjk de basarilar dilerim..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-03-2011, 00:00   #4
Kullanıcı Adı
cartman
bizim takımda bombalar patlamaya devam edicek hic eksik olmaz masAllah
cartman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-03-2011, 00:09   #5
Kullanıcı Adı
Erhan KARACA
Bugün basında çıkan " Egemen Beşiktaş'ta "haberlerinin ardından ulaştığımız Beşiktaş Kulübü Transfer Komitesi başkanı Serdal Adalı, konu ile ilgili HABER1903'e konuştu.

Adalı yaptığı açıklamada;

" Egemen ile anlaştığımız haberleri doğruyu yansıtmamaktadır. Sezon bitene kadar her hangi bir yerli oyuncu ile görüşmemiz olmadı, olmazda. Bu etik olarak çok yanlış. Lig biter bizde kafamızdaki isimlerle ve kulüpleriyle görüşmelere başlarız. Yabancı transferi için Kupa finalini bekliyoruz. Final maçından sonra yurtdışında gerekli çalışmalara başlayacağız.'' diyerek sözlerini tamamladı.

- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Erhan KARACA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-03-2011, 00:11   #6
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Ah ahh birde istikrarlı bir yükseliş yakalayabilsek Allah'ın izniyle =)
Alt 05-03-2011, 00:12   #7
Kullanıcı Adı
Mavera
egemen degilde bjk ersani elinde tutmali bence türkiye nin acik ara en iyi stoperi olma yolunda hizli adimlarla ilerliyor bu cocuk..
dikkat edin ersan sakatlandi, bjk nin düsüsü basladi..
Alt 05-04-2011, 00:34   #8
Kullanıcı Adı
Erhan KARACA
(: ahmet abi ersanın ilk maçını izle bi gülmekten bi hal olmustum.. sonra utandırdı beni ama neyse. (:

Ersanı tutmak zor değil serdar için diye düşünüyorum.. egemen inşAllah yalan Haberdir..
Alt 05-04-2011, 00:49   #9
Kullanıcı Adı
Mavera
ben sizin yerinizde olsam girayi alirdim oynamasa bile yedege oturturdum en azindan her sezon 2 adaminizi sakatlama riskinden kurtulurdunuz
Alt 05-04-2011, 17:47   #10
Kullanıcı Adı
Erhan KARACA
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben sizin yerinizde olsam girayi alirdim oynamasa bile yedege oturturdum en azindan her sezon 2 adaminizi sakatlama riskinden kurtulurdunuz
Abi hiç sorma yau o kazmayı.. giraydan önce bi di sinan vardı bursaya sattıgımız her macta bize gol atardı..

Fatih Terim mi Hiç güleceğim yoktu (;

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)