01-24-2009, 00:45 | #1 |
Yıllar Sonra Seninle...
Bugün durgunum biraz Yanlız ve sessiz Yorgun ve kimsesiz Düşünceler içindeyim Seni düşünüyorum biliyormusun Okula ilk başladığımızda Beraber otururduk sıramızda Beraber koşar oynardık Kopya çekerdik seninle O zaman biliyordum Beni seviyordun Bende seni seviyorum Yıllar akıp geçti Saatler seninle bitti gitti Seninle olmak çok güzel Sana sarılmak Elini tutmak Bende seni seviyorum bir tanem Ağlıyorum biliyormusun bugün Seninle ayrıldığım gün bugün 4 sene geçti aradan Hala seni düşünüyorum Resmine bakarken ağlıyorum Seni düşünüyorum bir tanem Seni düşünürken ağlıyorum Seni seviyorum Bu sefer yıllar çabuk geçmedi Saatler bitmedi tükenmedi Bizi ayıran yıllar Bizi birleştirdi Kalbimde garip bir rüzgar Kulaklarımda senin sesin Dudaklarımda ismin Ellerimde elin Eskisi gibi mutluyum Seninle huzurlu Bugün doğum günün Seninle bir yıl daha yaşlandım Eskiden yaşlanmaktan korkardım Şimdi seninleyim ya bir tanem Yaşlanmaktan korkmuyorum Aksine seninle bir ömür boyu yaşlanmak istiyorum Yıllar sonra itiraf edeyim mi ? Bende seni seviyorum... Sercan Ünlü
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|