![]() |
#1 |
![]() Yılmaz Özdil İstifa Etti
21 Temmuz 2007 21:58Yazdığı muhalif yazılarla AKP’ye ve hükümete yüklenen Yılmaz Özdil, seçimden bir gün önce istifa etti. TMSF yönetiminde bulunan Sabah’ta en çok okunan yazar olan Özdil, son güne kadar bir anlamda okurlarıyla oluşturduğu muhalefet cephesini terk etmedi… Bugün son yazısını yazdı… Az önce de istifa etti. SÜPERPOLİGON’a konuşan Özdil “Namusumla şerefimle görev yaptım. Bu benim için bir vatandaşlık göreviydi. Bugüne kadar yazmak… Yarın seçimler var ve istifa ettim. Zaten duygusal bir bağım kalmamıştı. Buraya kadarmış… “ dedi.(SUPERPOLİGON)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() BOMBA! BOMBA! BOMBA! SABAH’TAN İSTİFA EDEN YILMAZ ÖZDİL, SÜPERPOLİGON’A KONUŞTU! ÖZDİL NEDEN BUGÜN İSTİFA ETTİ?
SÜPERPOLİGON ÖZEL Yazdığı muhalif yazılarla AKP’ye ve hükümete yüklenen Yılmaz Özdil, seçimden bir gün önce istifa etti. Son güne kadar muhalefet yaparak hükümeti hedef tahtasına oturtan Özdil, istifasından sonra ilk kez SÜPERPOLİGON’a konuştu. TMSF yönetiminde bulunan Sabah’ta en çok okunan yazar olan Özdil, son güne kadar bir anlamda okurlarıyla oluşturduğu muhalefet cephesini terk etmedi… Bugün son yazısını yazdı… Az önce de istifa etti. İlk kez SÜPERPOLİGON’a konuşan Özdil “Namusumla şerefimle görev yaptım. Bu benim için bir vatandaşlık göreviydi. Bugüne kadar yazmak… Yarın seçimler var ve istifa ettim. Zaten duygusal bir bağım kalmamıştı. Buraya kadarmış… “ dedi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() konu akp le ilgili olmasına rağmen neden kimse ilğilenmiyor??
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|