AK Gençliğin Buluşma Noktası

Stil
Seçenekler

Alt 06-14-2012, 16:03   #1
Kullanıcı Adı
nihani
Standart Yılmaz Özdil'den CHP'ye sert eleştiri

Hürriyet gazetesinin sivri dilli yazarlarından Yılmaz Özdil, Cumhuriyet gazetesinin kitap ekine vermiş olduğu röportajda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Gamze Akdemir'in sorularını yanıtlayan Özdil, türban ve yeni eğitim sistemiyle ilgili sorularda CHP'yi sert bir dille eleştirdi.
Özdil, CHP'nin türbanla ilgili tutumunu eleştirerek, "Beyni örtülü erkeklerle erkek gibi mücadele edeceğine, gariban kız çocuklarının kafasındaki örtüyle uğraşmak gerizekalılıktır, ayıptır, ahlaksızlıktır" dedi.
İşte Özdil'in verdiği röportajdaki o kısım;
BEYNİ ÖRTÜLÜ ERKEKLER YERİNE BAŞI ÖRTÜLÜ KIZLARLA MÜCADELE ETMEYE ÇALIŞMAK AHLAKSIZLIKTIR

4+4+4... Bölünmüş eğitim, dindar gençlik, nesiller yaratma konusu... Düşüncelerinizi burada da dile getirir misiniz?
Şimdi eğitimciler lütfen kırılmasınlar bana. Başarılı bir eğitim sisteminin olduğunu söyleyemeyiz. Bu iş eğitimse rahmetli Erbakan da profesördü yani. Tansu Çiller de profesördü. Ama neler yaptıklarını gördük. İşin kökenini alırsak dindar ve dinsiz gibi bir ayrıma götürmeye çalışıyorlar. Bunda da muhalefeti değil ama toplumun önemli bölümünü şu manada hatalı görüyorum; Çünkü bu işin kökeni aslına bakarsanız türban veya pek çoğunun söylediğine göre başörtüsü. Ben din eğitimim ve din bilgim itibariyle başörtüsünün şart olduğunu düşünmüyorum. Ama benim düşüncem.
Bir başkası diyorsa 'bu şarttır' veya 'kardeşim benim bilinçaltım böyle emrediyor' veya 'kardeşim benim aile böyle istiyor' onun bileceği iştir. Bizim o insana örtemezsin deme hakkımız asla yoktur.
"GERİZEKALILIKTIR, AHLAKSIZLIKTIR"

Beyni örtülü erkeklerle erkek gibi mücadele edeceğine, gariban kız çocuklarının kafasındaki örtüyle uğraşmak gerizekalılıktır, ayıptır, ahlaksızlıktır. Şimdi sen Danıştay'ı basıp insanları öldüren adamı hukuk fakültesinden mezun edene kadar görmemişsin, köyden ya da şehirden gelen bir gariban kız çocuğunun işletme fakültesinde, eczacılık fakültesinde okumasına engel oluyorsun. Bu gerizekalılıktır. İnsanları zorla bazı partilere mahkum etmektir.

nihani isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-14-2012, 16:05   #2
Kullanıcı Adı
nihani
Ulusalcılar değil,yobazlar bu yazıyı forward manyağı yapmaya başladı bile

Konu nihani tarafından (06-14-2012 Saat 16:10 ) değiştirilmiştir..
Alt 06-14-2012, 17:39   #3
Kullanıcı Adı
Gönülden
Sivri dili bu sefer gerçekleri söylemiş...onca yol gidildi.. bari yazarlar bir adım atmasını becerebilsin de daha aydılık günler için böyle dini unsurlarımızı gelişmemizin önüne koymasadan ilerleyebilsek...şu 80 yıldır aldığımız bir arpa boyu yol yok

Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-14-2012, 18:55   #4
Kullanıcı Adı
nihani
Bu gerçekleri söyleyince de bi garip oluyor insan
Alışık olmadığım için altında bit yeniği arayasım geliyor
Alt 06-14-2012, 19:36   #5
Kullanıcı Adı
barayev
bunların bütün DERTLERİ Devlet içindeki KADROLARINI Kaybediyorlar buda onları KAHREDİYOR...
barayev isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-17-2013, 18:39   #6
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
nihani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ulusalcılar değil,yobazlar bu yazıyı forward manyağı yapmaya başladı bile
Biz ulusalcıları yobaz olarak görüyoruz .
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-26-2013, 23:20   #7
Kullanıcı Adı
harunonder
ewt haklısın ben de geçen bir canlı tv sitesinde buna benzer görüntüler izlemiştim.
harunonder isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-27-2013, 15:59   #8
Kullanıcı Adı
Gönülden
Bu konu nerden hortladı yahu
Yalçın üsdadım boşverin gitsin bozuk saat misali bir an birşeyler vızıldamış...bu zihniyetin eline Rabbim fırsat vermesin...bugünlerde gene kustukları pislikler ortada.. bunlara inanmamız ve tastik etmemiz söz konusu bile olamaz

Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)